Анонси - 21-09-2010, 10:09 - sasa 183

Квартет земляків у поході за кубком

Квартет земляків у поході за кубком

Такого в історії футболу Полтавщини ще ніколи не було: одразу чотири команди нашої області виступатимуть на стадії 1/16 фіналу національного Кубка. Цього сезону таке трапилося. І якщо говорити про шанси нашого квартету, то цілком можна сподіватися, що й в 1/8 фіналу всім нашим командам до снаги пробитися.

Чорноморець – Ворскла
22 вересня. Одеса. Стадіон \”Спартак\”. Початок о 18.00

Прогноз – 1:2
Головна команда області свій матч проведе в Одесі проти цьогорічного невдахи Прем\’єр-ліги – \”Чорноморця\”. Одесити наразі переживають не найкращі часи. Від тієї команди, яка ще зовсім недавно грала в елітному дивізіоні, залишилася фактично назва. Переважна більшість футболістів пішла геть з клубу, а на зміну прийшли молоді, переважно місцеві гравці, які нещодавно грали за молодіжний склад. Тому й не дивно, що в першій лізі \”Чорноморець\” наразі розташувався в середині турнірної таблиці і поки не видно, яким чином одесити мають повернутися в Прем\’єр-лігу. Хоча все ще може змінитися, адже попереду тривала турнірна дистанція.

У Кубку України команди між собою раніше не зустрічалися. А ось два останні матчі з \”Чорноморцем\” у минулому сезоні, який тоді тренував добре відомий полтавським уболівальникам Андрій Баль, принесли два нульових результати, як у Полтаві, так і в Одесі. Щодо шансів команд, то зважаючи на ту обставину, що матч відбудеться в Південній Пальмірі, можна сказати, що вони приблизно рівні.

Кремінь – Шахтар Свердловськ
22 вересня. Кременчук. Стадіон \”Політехнік\”. Початок о 15.00

Прогноз – 2:0
Ці команди знають одне одну дуже добре, адже виступають в одній лізі і нещодавно вже зустрічалися. В Свердловську команди розписали нульову нічию, хоча гості мали більше шансів перемогти. І ось – \”Кремінь\” має усі шанси взяти реванш, а разом з тим вийти до 1/8 фіналу.

Полтава – Оболонь
22 вересня. Полтава. Стадіон \”Локомотив\”. Початок о 15.00

Прогноз  – 1:0
Давненько столична \”Оболонь\” не приїздила на затишний стадіон на Подолі. Свого часу, наприкінці 90-х років минулого століття, \”пивовари\” під орудою Володимира Мунтяна там грали з \”Ворсклою-2\”. І ось через стільки років столичні футболісти знову тут. Щодо шансів команд, то перевага у класі, звісно, на боці гостей. За них свдічить той факт, що команда Сергія Ковальця останнім часом вдало виступає в Прем\’єр-лізі, обіграла навіть чинного чемпіона – \”Шахтар\”. Однак чи зможуть кияни обіграти команду Анатолія Безсметного, яка, відверто кажучи – не подарунок? Думається, ця гра обіцяє бути дуже цікавою. Досвід перемог над командами вищого класу в \”Полтави\” вже є. Минулого року вона, між іншим, перемогла ФК \”Львів\”. Цікавим є й той факт, що в складі полтавців може дебютувати Андрій Конюшенко, який ще на початку сезону був у заявці \”Оболоні\”.


Гірник-Спорт – Карпати
22 вересня. Комсомольськ. Стадіон \”Юність\”. Початок о 16.00
Прогноз – 1:2
Найважчий суперник дістався комсомольчанам, але й тут треба шукати позитивний момент. Не секрет, що \”Карпатам\” нині досить важко грати на кілька фронтів. Львів\’яни наразі грають фактично на другий-третій день, проводять по два матчі на тиждень. Тому на гру із \”Гірником\” скоріш за все приїде молодіжний склад. А з ним можна грати. Тим паче, в останні роки \”Карпати\” якось прохолодно ставляться до Кубка, іноді вибуваючи вже на першій стадії змагань. Так що від команди Сергія Мурадяна чекають повної самовіддачі на полі. А вона іноді робить дива, адже багато в чому на бажанні \”Гірник\” вибив із змагань неслабеньку першолігову \”Буковину\”.

Кримтеплиця – Динамо
22 вересня. Аграрне. Стадіон \”КТ Спорт Арена\”. Початок о 18.15.
Пряма трансляція на Першому національному.


Дніпро – Таврія
22 вересня. Дніпропетровськ. Стадіон \”Дніпро-Арена\”. Початок о 18.00.
Пряма трансляція на каналі \”2+2\”.


Металіст – Арсенал
22 вересня. Харків. Стадіон \”Металіст\”. Початок о 20.00.
Пряма трансляція на каналі \”2+2\”.

Шахтар – Кривбас
22 вересня. Донецьк. Стадіон \”Донбас Арена\”. Початок о 19.00.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.

Металург З – Іллічівець
22 вересня. Запоріжжя. Стадіон \”Славутич-Арена\”. Початок о 18.00.

Олександрія – Металург Донецьк
22 вересня. Олександрія. Стадіон \”Ніка\”. Початок о 18.30.

Титан – Севастополь
22 вересня. Армянськ. Стадіон \”Хімік\”. Початок о 15.00.

Карпати Яремче – Волинь
21 вересня. Яремче. Стадіон \”Карпати\”. Початок о 16.00.

Прикарпаття – Зоря
22 вересня. Івано-Франківськ. Стадіон \”Рух\”. Початок о 17.00.

Сталь Алчевськ – Арсенал Біла Церква
22 вересня. Алчевськ. Стадіон \”Сталь\”. Початок о 16.00.

Єдність – Нафтовик
22 вересня. Плиски. Стадіон \”Єдність\”. Початок о 16.00.

Сталь Дніпродзержинськ –  Фенікс-Іллічівець
22 вересня. Дніпродзержинськ. Стадіон \”Металург\”. Початок о 16.00.

Погода