Аматори - 13-07-2010, 01:07 - sasa 192

Лідери грають унічию

Лідери грають унічию

У восьмому турі на звання центрального матчу туру, безперечно, претендувала гра між \”Соколом\” зі Степного та \”Ювентою\” з Розсошенців.

Команди посідали до цього туру друге та третє місця відповідно, тому зустріч обіцяла бути цікавою. Першими після помилки голкіпера гостей рахунок відкрив \”Сокіл\”. Та у чемпіона швидко знайшлася відповідь у вигляді голу Загреби. За декілька хвилин розсошани виявилися знову у ролі наздоганяючих. Під завершення тайму диво-удар вдався Євгену Супруненку, який наважився на постріл метрів із 40 (!). На перерву команди пішли за нічийного рахунку. У другій половині чемпіону знову прийшлося відіграватись. Втретє статус-кво встановив Микійчук. До завершення матчу команди мали ще декілька нагод забити, проте рахунок до фінального свистка так і не змінився.

Не менш драматичний матч відбувся на стадіоні у Розсошенцях. Місцевий \”Олімп\” приймав \”Атаку\” з Гожулів. Господарі понад усе хотіли реабілітуватись за нищівну поразку у минулому турі і вийшли з наміром дати бій лідеру. До 15-ї хвилини на полі точилася рівна боротьба. Першими рахунок відкрили саме гості  після вдалої гри на добиванні.  З цього моменту почалася відкрита гра. За п\’ять хвилин паритет відновив Педяш, а ще за пару хвилин Маріїч вивів господарів вперед. Радість \”Олімпа\” тривала не довго. Минуло ще три хвилини і \”Атака\” з одинадцятиметрової позначки зрівнює рахунок. Розігравши з центру поля, розсошенські футболісти кинулися вперед і одразу заробили пенальті. Проте Маріїч з точки пробив у стійку. У час, що залишився до кінця першої частини гри, особливо небезпечних моментів не було. Зі стартовим свистком на другий тайм лідер першості захопив ініціативу і закрив господарів на їхній половині поля. Все, що залишалося \”Олімпу\” – це чекати свого часу. І вони його дочекалися. Хвилини з вісімдесятої гості, які почали атакувати великими силами, не встигали повертатися на свої позиції і поплатилися за це на 86-й хвилині. Рейд Педяша по лівому флангу завершився прострілом у штрафну, де ніким не прикритий Марієч увігнав \”круглого\” під поперечину. Проте як виявилося, це було ще не все. На останній хвилині \”Атака\” заробила право на кутовий і після розіграшу забила третій м\’яч. На більше у жодної з команд просто не вистачило часу.

Серед інших матчів слід відзначити домашню перемогу срібного призера ФК \”Розсошенці\” над \”Вікторією\” 4:2 та чергову поразку \”Колану\” на виїзді від \”Факелу\” 0:1.
Результати зустрічей  8-го туру: Сокіл – Ювента – 3:3, Факел –  Колан – 1:0, Дукла – Гренада – 4:2, Олімп – Атака-Автотранс – 3:3, Розсошенці – Вікторія – 4:2, Кристал – Динамо 1:3.


Турнірне становище після 8 турів:

           І       М        О
 1   Атака-Автотранс (Гожули)  8   30-9      20
 2   Сокіл (Степне)   8   34-14   19
 3   Ювента (Розсошенці)   8   31-14   16
 4   Розсошенці 
 8   31-15   16
 5   Факел (Терешки)   8   21-9      16
 6   Олімп (Розсошенці)   8   19-15   13
 7   Дукла (Супрунівка)   8   17-15   13
 8   Динамо (Божківське)   8   11-24     9
 9   Вікторія (Головач)   8   12-23     6
10    Кристал (Залізничне)   8   13-35     6
11   Гренада (Микільське)   8   11-21     5
12   Колан (Мачухи)   8    4-40      0

Володимир ХОМІЧ

Погода