Аматори - 31-07-2010, 04:07 - sasa 228

Лідирує \”Райз-Максимко\”

Лідирує \”Райз-Максимко\”

«Райз-Максимко» (Лубни) – «Сула» (Засулля) 2:1 (1:1).
Чемпіонат району. Пропущений матч ІІ туру. 29 липня. Лубни. Стадіон «Центральний». +300С. 65 глядачів.
Судді: А. Павлюченко, І. Юшко, В. Березняк (усі – Лубни).
Інспектор: А. Гришанович (Лубни).
«Райз-Максимко»: Кулик, Дробот, М. Гайдук, Сурма, Портяник (Міщенко), Підтоптаний, Стригунов, Величко, Ємець, Малих, С. Гайдук. Тренер: Ю. Тютюнник.
«Сула»: Гладкий, Нестеренко, Шевченко, Ступка, С. Новіков, Загоруйко, Німич, Бабак, Бойко, Є. Новіков, Савлук. Тренер: В. Новіков.
Голи: Величко (10), М. Гайдук (72) – Бабак (42).
Попередження: М. Гайдук, Підтоптаний – Шевченко, Німич.

У розпалі відкритий чемпіонат Лубенщини з футболу, який проводить районна організація ВФСТ «Колос» (Ігор Юшко) та Федерація футболу району (Андрій Павлюченко). За чемпіонство ведуть вісім команд – «Сула» (Засулля), Дружба» (Березоточа), «Зеніт» (Калайдинці), «Райз-Максимко» (Лубни), «Олімп» (Вовчик), «Удай» (Біївці), «Інтер» (Мацківці), «Вікторія» (Левко-Ромодан), які зіграли по шість матчів. На сьогодні за один тур команди підійшли до проміжного екватора змагань.

Наприкінці першого кола  впевнено почувається в лідерах лубенський «Райз-Максимко», де граючим тренером Юрій Тютюнник. Другим йде «Зеніт» з Калайдинець, який очолює Леонід Голубенко. Щодо пропущеного матчу «Максимка» з «Сулою», то він пройшов цікаво та напружено. Дещо відчувалася перевага господарів поля, які наприкінці поєдинку все-таки дотиснули суперника і здобули заслужену перемогу. Цікаво, що у складі обох команд є гравці, які виступають у обласних змаганнях  у командах: ФК «Лубни», ФК «Пирятин», «Сула» (Лубни), ФК «Рудка», а ще два арбітри, які обслуговують поєдинки чемпіонату Полтавщини з футболу – Олександр Кулик і Микола Гайдук. Основу ж «Райз-Максимко» складають майже всі ветерани футболу, гравці колишньої лубенської «Сули», яка 20 років тому  громила у першості України серед колективів фізкультури на призи газети «Молодь України», а також у третій всеукраїнській лізі майстрів. Заключний тур першого кола Лубенського району пройде у найближчу суботу, тобто завтра.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода