Аматори - 25-06-2012, 10:06 - sasa 161

Легкі очки \”Дукли\”

Легкі очки \”Дукли\”

Стартував шостий тур у п’ятницю матчем між “Гренадою” та ДЮСШ. Як і очікувалося, господарі поля з перших хвилин почали шукати щастя біля воріт суперника.

 

Особливо виділявся кращий бомбардир микільців Олексій Омельченко. Він раз по раз змушував помилятися захисників суперника і при першій-ліпшій нагоді пробивав по воротах. Саме Олексій і відкрив рахунок у матчі. Після прострілу з лівого флангу нападник без перешкод прийняв м’яч, а другим дотиком відправив його у сітку – 1:0. Гості прийшли до тями досить швидко. Після подачі кутового з правого флангу оборонці “Гренади” залишили на дальній стійці самого Сітака і Олег в дотик переправив м’яч у ворота. Через декілька хвилин Сітак міг виводити свою команду вперед, але воротаря господарів підстрахувала штанга. Після пропущеного голу “Гренада” ще більше посилила тиск на ворота гостей. Лише ціною самовідданої гри захисників та голкіпера розсошанам вдалося піти на перерву за нічийного рахунку. Другий тайм став стовідсотковою копією першої половини. На початку тайму за гру у власному штрафному майданчику рукою гості були покарані одинадцятиметровим ударом. “Вирок” чітко виконав голкіпер “Гренади” Антон Карякін. На цьому господарі не зупинилися і мали декілька непоганих моментів відзначитися, однак, збільшити свою перевагу їм невдалося. В свою чергу ДЮСШ за допомогою свіжих виконавців почали частіше загрожувати воротам суперника. Апогеєм став гол хвилин за двадцять до закінчення зустрічі – Микитенко з правого флангу змістився в центральну зону і пробив у дальню «дев’ятку» – 2:2. Могли гості й вирвати перемогу, однак перед самісіньким фінальним свистком Сітак не реалізував вихід віч-на-віч з Карякіним.  

У суботу «Розсошенці» на виїзді завдали поразки «Променю» – 2:0. У кожному з таймів гості відзначилися по разу. У першій половині свій автограф залишив Ігор Миколаєнко, а у другому таймі Віталій Таран. У господарів наприкінці зустрічі був шанс відзначитись, але на заваді цьому став каркас воріт. Серед інших результатів слід відзначити «суху» перемогу чемпіона – «Атаки-Автотранс» над «Калашниками» – 5:0 та гостьову звитягу “Сокола” у протистоянні з “Динамо” – 4:2. Найлегше три пункти дісталися “Дуклі”. Її суперник – терешківський “Факел” на матч чергово туру не з’явився. Через це гостям зараховано технічну поразку.

Закривав програму шостого туру “Олімп” та “Космос”. Вже в першій своїй атаці гості відкрили рахунок. Згодом «космонавтам» завдяки влучному удару метрів з двадцяти п’яти вдалося збільшити свою перевагу. Проте ще до перерви не менш ефектним ударом зі штрафного Петро Ротань зняв «павутину» з правого верхнього кута воріт – 1:2. У другому таймі Станіслав Шпигун завдяки індивідуальним діям зміг зрівняти рахунок. А згодом він же вивів свою команду вперед – 3:2. Міг Станіслав оформити хет-трик, але за декілька хвилин до завершення матчу не використав простріл з правого флангу.  

Усі матчі 6-го туру:

ТОВ Калашника (Калашники) – Атака-Автотранс (Гожули) – 0:5, Олімп (Розсошенці) – Космос (Тахтаулове) – 3:2, Промінь (Ковалівка) – ФК Розсошенці – 0:2, Динамо (Божківське) – Сокіл (Степне) – 2:4, Дукла (Супрунівка) – Факел (Терешки) – +:-, Гренада (Микільське) – ДЮСШ (Розсошенці) – 2:2.
Становище лідерів: Дукла – 15, ФК Розсошенці – 14, Атака-Автотранс – 13.  

2 ліга
Група А. Гренада-2 (Микільське) – Дружба (Мачухи) – 3:0, Прайд (Тростянець) – Колан (Мачухи) – 4:0, Жуки – Краяни (Судіївка) – 2:2, Злагода (Кірове) – Ворскла (Кротенки) – 6:1, Метеор (Івонченці) – Юність (Супрунівка) – 2:3.
Становище лідерів: Прайд, Гренада-2 – по 15, Краяни – 14, Дружба – 12

Група Б. Авангард (Минівка) – ФК Куликове – 0:4, Кристал (Залізничне) – Спортинг (Терешки) – 8:1, Вікторія (Головач) – Норд (Лісні Поляни) – 2:3, Штурм (Макухівка) – Геліос (Нижні Млини) – 1:16, Золотий орел (Степне) – Дніпро (Заворскло) – 2:1.
Становище лідерів: Геліос -18, Куликове – 15, Спортінг – 12, Золотий орел -10.

Погода