Аматори - 02-09-2010, 02:09 - sasa 181

“Левада” розписала мирову з “Зенітом”

“Левада” розписала мирову з “Зенітом”

“Зеніт” знову втратив два очка, зігравши у нульову нічию з “Левадою”.

“Левада” – “Зеніт” – 0:0

Левада”: Яковченко, Ткаченко, Маковка, Григорьєв, Максимов, Новосілецький, Андреєв, Поліщук, Оксинюк, Іваненко, Чернов.

Запасні: Каплуновський, Коваль, Філонич, Махмудов.

Зеніт”: Бахуринський, Токар, Піддубний, Шалак, Киценко, Гриль, Глібко, Банний, Марусич, Жарий, Бражник.

Запасні: Волошко, Зоря, Бабенко, Омельченко, Бриж, Денисенко.

Матч лідерів виявився відверто нецікавим- мала кількість небезпечних моментів та велика кількість боротьби у центрі поля змусила нудьгувати півтора десятка вболівальників (не враховуючи запасних), які у середу увечері завітали на стадіон “Авіатор”. Забігаючи наперед треба сказати, що матч тривав лише 75 хвилин (у першому зіграли 40, а у другому – 35). Викликано це пізнім початком матчу. Тому федерації слід переглянути час початку матчів і можливо розпочинати їх на годину раніше.

Щодо самої гри, то перша половина пройшла за переваги “Зеніту”, хоча перевага ця була лише у володінні м’ячем і небезпека закінчувалася на підступах до штрафного майданчика “Левади”. Перший удар у ствір воріт Яковченка відбувся на двадцять третій хвилині. Жарий пробив з-за меж карного майданчика прямо у руки воротарю. За чотири хвилини Марусич вивів на побачення з воротарем Банного, але Яковченко знову вдало зіграв. На 32-й хвилині Банний знову вийшов тет-а-тет з Дмитром, але і на цей раз голкіпер “Левади” був на висоті. Ще через три хвилини Марусич віддав на Жарого і Сергій пробивав у дальній кут, проте Яковченко і з цим ударом впорався. За цей час “Левада” не створила жодного небезпечного моменту, лічені рази перейшовши на половину суперника.

У другому таймі “Левада” почала й сама атакувати і мала декілька нагод, щоб відкрити рахунок. Найгостріший момент виник на 12-й хвилині тайму, коли Андреєв вивів один-на-один Чернова, проте переграти йому Бахуринського не вдалося. Свій  найнебезпечніший момент “Зеніт” втратив у середині тайму. Банний пробив зі штрафного метрів з двадцяти п’яти і Яковченко не без проблем перевів м’яч на кутовий. Це, мабуть, і всі небезпечні моменти у зустрічі. Тому нульова нічия – закономірний результати при беззубій грі команд.

Погода