Аматори - 11-08-2010, 04:08 - sasa 190

\”Левада\” створила сенсацію

\”Левада\” створила сенсацію

Вчора на стадіоні “Динамо” був зіграний черговий матч першості Полтави з футболу, в якому зустрілися “Зефір-ПластиКом” та “Левада”.

\”Зефір-ПластиКом\” – \”Левада\” – 0:1

Ранній початок матчу став противником яскравої гри футболістів. Та до честі учасників матчу перша половина тайму пройшла у швидкому темпі і, як кажуть, без центра поля. Обидві команди при першій ліпшій нагоді йшли вперед, намагаючись забити швидкий гол. Початок явно був за “Левадою”. Чи не перша атака гостей могла завершитися взяттям воріт. Касьян метрів з вісімнадцяти виконав штрафний і м’яч пройшов в метрі від правої стійки. На 10-й хвилині також зі штрафного Іваненко перевірив пильність Хуголя – Роман був на місці. А ще через дві хвилини він же пробивав з лінії воротарської – на цей раз невлучно. Третє спроба Єгора стала результативною. Касьян біля бокового прапорця обікрав двох захисників і, увійшовши в штрафну, прострілив на Іваненка, якому й залишалося що переправити м’яч у ворота. Мабуть, це  і всі небезпечні моменти у першому таймі. До кінця тайму запам’яталися лише вболівальників обох команд. “Зефірівців” підтримував жіночій сектор у складі трьох чоловік, а за “Леваду” вболівало двоє хлопців, один з яких не замовкав протягом усього тайму. Не дивлячись на невелику відстань між трибунами (всього пару кроків) фанати вели себе чемно і з повагою ставилися один до одного.

В дебюті другого тайму “Зефіру” вдалося забити. Однак на заваді став боковий арбітр, який за мить до цього зафіксував положення “поза грою”. На 56-й хвилині “Левада” заробила право на черговий штрафний. М’яч після потужного удару Іваненка пройшов у сантиметрах від дальньої “дев’ятки”. Небезпечною була і відповідь “ПластиКому”. Простріл з лівого флангу знайшов на дальній штанзі Прядка, якому з вигідної позиції забити не вдалося. За чотири хвилини Касьян класно розхитав на лінії штрафної захисника і пробив поруч зі стійкою. Останні півгодини пройшли за повної переваги “Зефіру”. Нарешті прокинувся Синчук, який до цього був малопомітний на полі. Запам’яталися два удара Дениса зі штрафного. У першому випадку класно зіграв голкіпер, а у другому на допомогу воротарю прийшла стійка. “Левада” явно грає на утримання, а “ПластиКом” щосили намагається забити. На 81-й хвилині “Зефір” втратив стовідсотковий шанс зрівняти рахунок. Після розіграшу кутового Сінчук пробив з-за меж штрафної. М’яч рикошетом від ніг захисників потрапив до Гриценка, який з лінії воротарського майданчика пробив у кіпера “Левади”. Після цього стало зрозуміло, що сьогодні явно не день “Зефір-ПластиКому”. А от гості могли закріпити свій успіх. Касьян, у компенсований арбітром час, вийшов тет-а-тет з Хуголем, але переграти Романа йому не вдалося.

Погода