Полтавщина-Спорт - 01-07-2013, 01:07 - sasa 127

Levi’s – спорт на першому місці!

Levi’s – спорт на першому місці!

Джинси поширилися по всьому світу, їх носять люди різного віку, починаючи з тих, які ще не вміють ходити і, закінчуючи тими, кому вже важко ходити. Що ж так притягує всіх до одягу, який спочатку був задуманий, як робочий одяг?

160 років тому була заснована американська компанія Levi Strauss & Co. Наразі – це найбільший виробник мужские джинсы levis.

Засновник компанії Леві народився 1829 року в Німеччині у багатодітній родині. У 18 років Леві разом із родиною переїхав до Сполучених Штатів. Там він змінює своє прізвище Лейб Штраусс на американізоване – Леві Сраусс.

У поїздку до США, Леві взяв із собою великий рулон парусини. Як виявилося не дарма. На шляху до нового Світу, майбутній “джинсовий король” продав свій нехитрий крам, однак вже в Америці він зрозумів, що з продажем поквапився – там товар можна було продати за більшу ціну.

Із залишком товару, Леві поїхав до золотошукачів, табір яких розташовувався в Каліфорнії. Майбутній винахідник джинсів хотів продати парусин для втсноавлення наметів, та з’ясувалося, що старателям набагато потрібніші потрібні штани для роботи.

За кілька днів Леві продемонстрував цупкі штани, які він пошив власноруч. Їх якість дуже сподобалася старателям. Так почалася історія компанії Levi Strauss.

У 1877 році фабрика випускала штани Levi’s, які мали фірмові ознаки: тканина (обов’язково темно-синя із бавовни), строчка і стібки, заклепки і гарантія якості.

Крім джинсів, компанія виробляє ультрамодне взуття: черевики, кросівки, а також модні сумки. Усі ці вироби допомагають вам займатися спортом щодня, бути в тонусі. Для Levi’s – спорт на першому місці!

Наразі Levi’s – найбільш продавана джинсова марка у світі. Levi’s – розрізняється за «мітками»: Червона – гарантує, що всі технологічні операції зроблені з великою увагою; Помаранчева – для людей, які вміють рахувати гроші; Срібна, яка з’явилася 1987 року, застосовується до виробів у яких впроваджені нові кольори, форми та матеріали.

Історія компанії Levi Strauss можна поважати лише за те, що вона поклала початок джинсовій епосі, Levi’s ― це дух Америки, приклад якості і довговічності, а головне свободи, яку всі так прагнуть.

Погода