Останні новини - 09-08-2012, 05:08 - sasa 142

\”Іллічівець\” повинен виплатити \”Ворсклі\” компенсацію\”

\”Іллічівець\” повинен виплатити \”Ворсклі\” компенсацію\”

Ситуація із трудовою книжкою заслуженого тренара України Миколи Павлова набуває вже майже серіального характеру.

 

Як правило, про цю неординарну подію в українському футболі, розповідає лише сам Микола Петрович, підкидуючи в своїх інтерв\’ю кожного разу нові і нові подробиці. Спочатку по суму \”отступних\”, які він мав би виплатити \”Ворсклі\”. То про те, що \”Іллічівець\” вже був згоден заплатит відступні ворсклянам, але сам Павлов заборонив це робити. Президент \”Ворскли\” Олег Бабаєв всіляко уникає відповіді на це запитання, посилаючись на те, що в цій ситуації все вирішує почесний президент Костянтин Жеваго.

 

І ось сайту \”Полтавщина\” вдалося отримати ще один коментар – коментар керівника прес-служби біло-зелених Артема Лобанова:

– Скажу так: наразі трудова угода нашого клубу з Миколою Павловим залишається в силі, – прокоментував він. – Його трудова книжка знаходиться у нас. Я не уповноважений коментувати цю ситуацію, але якщо так і відбувається, не буває ж диму без вогню… А передумови до того, що ФК «Іллічівець» повинен виплатити «Ворсклі» компенсацію, є. Не можна просто взяти і піти з роботи посеред робочого дня, правда? Так само і тут: наразі Микола Павлов офіційно продовжує працювати у ФК «Ворсклі», але фактично тренує «Іллічівець».

Погода