Першість Полтавщини - 27-09-2009, 10:09 - sasa 229

Лохвицьке дербі

Лохвицьке дербі

Регал Петролеум Лохвиця – Харчовик Червонозаводське 0:1
Гол – Кононенко 71 пен.
Арбітр: А. Павлюченко.
\”Харчовик\”: Вінніченко, Каплун, Островський, Горбатенко (Хоменко), Трокай, Леонтович (Швіндін М.М.), Мусієнко, Заславець (Швіндін М.Г.), Касьян, Синяговський (Школа), Кононенко
«Регал Петролеум»: Пехтерев, Ковальов, Смакула, Левада, Тесленко, Клименко, Петренко (Мельник О.), Кривко, Агекян (Трохименко), Котелевець, Мельник М.  
Лохвиця. 26 вересня. Стадіон Колос. 200 глядачів
Юнаки: 1:1

 Цей матч став повною протилежністю гри першого кола. Якщо тоді глядачі побачили п’ять голів і цікавий футбол, то сьогодні лише один м’яч і як кажуть «бий – біжи».
 Гра розпочалася з декількох атак «Харчовика», а через декілька хвилин лохвичанни перехопили ініціативу. Весь перший тайм пройшов за невеликої переваги «Регал Петролеума», але за 45 хвилин не виникло жодного небезпечного моменту, як біля одних воріт так і біля інших.
Друга частина матчу пройшла рівно і знову ж таки без особливих моментів (запам’ятався лише удар Віктора Мусієнка – м’яч після сильного удару пролетів поряд зі стійкою). Вболівальникам довелося чекати голу аж до 71 хвилини матчу. Швіндін Микола віддав пас на Костянтина Кононенка, той ввійшовши в штрафний майданчик був збитий захисником «Регалу». Сам потерпілий і реалізував пенальті вдаривши точнісінько в ліву від себе «шістку» . Надалі господарі побігли відігруватися, але так і не створили небезпеки біля воріт «харчовиків».

Погода