- 23-08-2012, 02:08 - sasa 215

Лубенці приймали \”Шахтар\”

Лубенці приймали \”Шахтар\”

ФК «Лубни» – «Шахтар» (Донецьк) – 1:1
Чемпіонат України серед ветеранів футболу. Лубни. 12 серпня. Стадіон «Центральний». +26С. 102 глядачі.
Судді: Л. Будяк (Кривий Ріг), Д. Сердюк, О. Матяш (обидва – Полтава).
Інспектор: В. Жилін (Суми).
ФК «Лубни»: Кулик, Малих, Мирко, Шевченко, Запорожець, Сірик, С. Гайдук, Козлов, Загоруйко. Підтоптаний, Дробот, Забара, М. Гайдук, Портяник, Тютюнник. Тренер: Ю. Тютюнник.
«Шахтар»: Бабій, Климовський, Старостяк, Кондаков. Паливода, Заболотний, Гатілов, Воскобойник, Погодін, Логвінов, Д’як, Бєліченко. Тренер: В. Шевлюк.
Голи: Тютюник (21) – Гатілов (61).

У черговому поєдинку цьогорічного чемпіонату країни з футболу серед ветеранів цього виду спорту (35 років і старші) лубенська команда, єдиний представник Полтавщини у цих престижних змаганнях, вдома приймала ветеранів відомого донецького «Шахтаря». У першому протистоянні у Донецьку матч завершився бойовою нічиєю – 2:2. У господарів голами відзначилися Сергій Пестряков і Геннадій Орбу, а в гостей м’ячі забивали Юрій Тютюнник і Андрій Загоруйко.

 

Матч-відповідь в Лубнах повинна була виявити продовжувача подальшої боротьби за цьогорічний чемпіонський титул країни серед ветеранських колективів. І позитивний результат для лубенської команди цілком вдався. Вже ан 21 хв. Граючий тренер луб енців Юрій Тютюнник відкриває рахунок у матчі, але після перерви титуловані гості його зрівнюють – 1:1. Результативно відзначився Юрій Гатілов. Цей підсумковий нічийний рахунок зберігся до завершення зустрічі і за його підсумками лубенська команда вийшла до наступного етапу ветеранських змагань завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів у двох зустрічах. У півфінальних поєдинках ФК «Лубни» зустрінеться з титулованою командою «Рішельє» (Одеса). Першу гру лубенці зіграють в Одесі.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода