Аматори - 17-09-2012, 10:09 - sasa 236

Лубенці здолали донецький \”Шахтар\”

Лубенці здолали донецький \”Шахтар\”

Чемпіонат України серед ветеранів.

ФК Лубни – Шахтар – 1:1

Тютюнник 21 – Гатілов 61

Лубни: Кулик, Малих, Мирко, Шевченко, Запорожець, Сірик, С. Гайдук, Козлов, Загоруйко, Підтоптаний, Дробот. На заміну виходили: Забара, М. Гайдук, Портяник, Тютюнник.

Шахтар: Климовський, Бабій, Старостяк, Кондаков, Паливода, Гатілов, Воскобойник, Погодін, Логвінов, Дяк, Бєліченко.

 

У чвертьфінальному поєдинку-відповіді серед ветеранів (35 років і старші) лубенська команда – єдиний представник Полтавщини у цих престижних змаганнях, вдома приймала ветеранів донецького «Шахтаря». У першому протистоянні у Донецьку була нічия – 2:2. У господарів голами відзначилися Сергій Пестряков і Геннадій Орбу, а за гостей м’ячі забивали Юрій Тютюнник і Андрій Загоруйко. Матч-відповідь в Лубнах повинен був виявити півфіналіста першості. Вже на 21-й хвилині граючий тренер лубенців Юрій Тютюнник відкриває рахунок у матчі, але після перерви титуловані гості відновлюють паритет – 1:1 (відзначився Юрій Гатілов). Цей підсумковий нічийний рахунок так і зберігся до завершення зустрічі.

 

Таким чином за результатами двох ігор лубенська команда вийшла до наступного етапу. На півфінальній стадії ФК «Лубни» зустрінеться з легендарною одеською командою «Рішельє».

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода