Аматори - 02-07-2013, 10:07 - sasa 129

Лубенщина: у лідерах – Скіф

Лубенщина: у лідерах – Скіф

Триває чемпіонат Лубенського району з футболу, в якому за нагороди ведуть боротьбу 14 команд. У четвертому турі змагань було забито 32 м’ячі. Наразі одноосібним лідером є команда «Скіф» з Войнихи. 

Як повідомив голова Федерації футболу району Андрій Павлюченко, результати поєдинків у четвертому турі були такі: ФК «Кснятин» (Снітин) – «Сервісагрополтава+» (Остапівка) – 1:3, «Вікторія» (Левко-Ромодан) – «Орбіта» (Вищий Булатець) – 8:1, «Скіф» (Войниха) – «Кристал» (Новооріхівка) +:-, «Сталь» (Ждани) – «Вимпел» (Хорошки) – 3:3, ФК «Литвяки» – «Колос» (Тарандинці) – 4:5.

Модно одеваться не выходя из дома и не заходя в дорогие бутики. Можно, не отрываясь от компьютера легко и удобно одеться по своему вкусу. 

І, нарешті, про результат поєдинку між командами ФК «Ісківці» і «Зеніт» (Калайдинці). Тут переконливу перемогу здобули гості з рахунком 4:0. М’ячі забивали Юрій Голубенко, Андрій Онищенко, Євген Ігнатенко і Анатолій Кравецький.

Одноосібним лідером є команда «Скіф» з Войнихи, яка має 15 очок. За нею йде засульська «Сула» і «Зеніт» з Калайдинець, в активі яких по 12 залікових пунктів.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода