Першість Полтавщини - 20-10-2013, 09:10 - sasa 121

Лубни: дві перемоги з Миргорода

Лубни: дві перемоги з Миргорода

ФК «Миргород» – ФК «Лубни» – 0:2
Чемпіонат області. Перша ліга. XVII тур. Миргород. Стадіон «Старт». 85 глядачів. + 5С.
Судді: А. Харахайчук, Я. Опришко, В. Капшук (усі – Кременчук).
Делегат-інспектор: В. Кішек (Полтава).
«Миргород»: Дмитрієв, Опухлий, Полов’ян, Симоненко, Шинкаренко, Дяченко (Онопрієнко,59), Іванченко, Боко, Василенко, Супруненко, Кіссе (Погорілий, 73). Тренер: О. Сапунков.
«Лубни»: Рябуха, Петришин, Печарський, Бараннік, Мандрика (Бойко, 64), Ламіне, Головко, Ебенгу (Марченко, 85), Романенко, Гноєвий, Стригунов. Тренер: А. Гришанович.
Голи: Петришин (39, з пенальті), Бараннік (68).

Курортний Миргород зустрів нас сонячною і прохолодною погодою і через ці несприятливі погодні умови на стадіоні зібралося не багато глядачів.

Спочатку на поле стадіону «Старт» вийшли лідери юнацьких перегонів, у матчі яких переконливу перемогу здобули підопічні лубенського тренера Олександра Сердюка – 3:1. Два голи за юнаків провів Дмитро Отченашенко і один Михайло Безпалий.

Онлайн кинотеатр Megogo.net с легальным видео-контентом. Бесплатные кинофильмы, спортивные программы, концерты, шоу, сериалы и многое другое вы найдете только у нас!

З перших хвилин матчу серед дорослих команд велася запекла боротьба на футбольному полі – ніхто не хотів поступатися. Було видно, що лубенська команда виконувала менше «огріхів» в атаці і захисту чим її опоненти. Наприкінці першого тайму протягом десяти секунд збивають у штрафній гостей Сола Ламіне і Євгена Стригунова і арбітр поєдинку Анатолій Харахайчук справедливо вказує на пенальті, який чітко реалізує лідер лубенської команди Владислав Петришин.

Після перерви гра ще більше загострилася – миргородці не хотіли програвати, а лубенці прагнули добитися виїзного ще переконливішого результату. Але під час чергової атаки гостей лідер лубенської команди Василь Бараннік на 68 хвилині поєдинку класним ударом з правого флангу вколотив смугастого у сітку воріт ФК «Миргород» – 2:0. Так і завершилося це сусідське протистояння.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода