Аматори - 03-08-2014, 12:08 - sasa 223

Лубни готуються вдома

Лубни готуються вдома

ФК «Лубни» – «Зеніт» (Калайдинці) 2:2 (1:2).
Товариський матч. Лубни. Стадіон «Центральний». 1 серпня. +28С. 69 глядачів. Суддя: А. Гришанович (Лубни).
«Лубни»: Рябуха (Сухно), Макуляк, Печарський, Захарченко, Дзенку, Ламіне, Ебенгу (Рева), Близнюк (Загоруйко), Мандрика, Лавріненко (Порощай), Сергієнко. Тренер: А. Гришанович.
«Зеніт»: Олексюк, Гайдук, Морозюк, Пархоменко (Товкач), Богомаз (Ігнатенко), Бабенко, Даценко, Безпалий, Гриценко, Михайленко (Кондієнко), Шевченко. Тренери: С. Бортнік, Л. Голубенко.
Голи: Мандрика (26), Сергієнко (58) – Гриценко (12), Кондієнко (45).

Розпочалася двотижнева підготовка до другого кола чемпіонату області серед команд вищої ліги ФК «Лубни», тренер якого Анатолій Гришанович зібрав на навчально-тренувальний збір своїх підопічних. До нього входять двохразові щоденні тренування, теоретична підготовка, двохразове харчування гравців, відповідний змістовний відпочинок.

Склад лубенської команди поповнився чотирма новачками. Це Іван Макуляк з ФК «Карлівка», а також Олександр Гриценко (ФК «Зеніт» з Калайдинець), Микита Бакланов та Єгор Гончаренко (ФК «Ворскла»). Останній минулого року вже захищав кольори ФК «Лубни».

Як повідомив тренер лубенців Анатолій Гришанович, можливо, у складі команди з’являться Роман Литвин, Андрій Гарячий і Ярослав Рева. Останній, який виступав за «Зеніт», саме у цьому поєдинку вперше спробував свої сили у складі лубенців.

Щодо матчу, то він пройшов за спекотної погоди і за рівної гри обох команд. Склади їх можна назвати майже експериментальними, адже обидва тренери підключили до матчу нових своїх виконавців. Рахунок на початку зустрічі відкрив юний нападник зенітівців Олександр Гриценко (1998 р. н.), який теж буде потенційним новачком у складі лубенців. Далі його зрівняв Станіслав Мандрика, а по завершенні першого тайму гол провів новобранець зенітівців Руслан Кондієнко. Після перерви гра продовжувалась у звичному, як і в першому таймі, руслу. На 58 хвилині рахунок зрівняв точним ударом нападник лубенців Сергій Сергієнко. Бойова нічия – 2:2.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода