Аматори - 22-07-2012, 10:07 - sasa 195

\”Лубни\” перемогли, але не вийшли…

\”Лубни\” перемогли, але не вийшли…

ФК «Лубни» – «Локомотив» (Гребінка) 2:0 (0:0).
Турнір «Шишацький кубок». VIII група. ІІІ тур. Лубни. Стадіон «Торпедо». 21 липня. +26С. 86 глядачів.
Судді: К. Терновий (Червонозаводське), Ю. Ярмоленко (Чорнухи), А. Плетінь (Пирятин).
ФК «Лубни»: Болюх, Козлов (Бабенко, 78), Загоруйко, Ліхтанський (Бувалець, 68), Романенко (Данієлян, 80), Нечипоренко, Головко (Лозицький, 65), Бойко (Головяк, 62), Брага (Годунов, 56), Петренко, Захарченко. Тренер: А. Гришанович.
«Локомотив»: Щеголь, Роспопов, Дубницький, Шевченко (Тищенко, 12), Максюта, Забіла (Дяченко, 75), О. Корнєв, Гуленко, Кугук, Гетьман, В. Корнєв. Тренер: В. Корнєв.
Голи: Козлов (73, з пенальті), Данієлян (89).

Останній матч у групі для обох команд вже нічого не вирішував. Адже зустрілися аутсайдери, яким вже «нічого не світить». Але по грі цього не скажеш – глядачі стали свідками стрімкого. Атакуючого і видовищного футболу.

 

Гравці обох команд продемонстрували все те, на що вони здатні і якби реалізовувалися всі голові моменти цього поєдинку, то уболівальники стали б свідками, принаймні, більше 10 забитих м’ячів. У гостей не скористалися стовідсотковими можливостями для взяття воріт Юрій Кугук, Валерій Корнєв, Олександр Забіла, Володимир Дубицький. У господарів на вістрі атаки були Богдан Ліхтанський, Артем Бойко і Дмитро Нечипоренко. Лише наприкінці зустрічі Максим Козлов вправно виконав заслужений пенальті, під завісу матчу вперше за ФК «Лубни» забиває Данієль Данієлян – 2:0 на користь лубенців. В іншому поєдинку групи ФК «Рокита» вдома зіграв внічию 2:2 з ФК «Пирятин» і господарі вийшли до наступного етапу змагань.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода