Аматори - 17-06-2014, 12:06 - sasa 341

Лубни перемогли Зеніт

Лубни перемогли Зеніт

ФК «Лубни» – «Зеніт» (Калайдинці) 4:1 (2:0).
Товариський матч. Лубни. 15 червня. Стадіон «Центральний». 167 глядачів. + 25С.
Судді: А Пвлюченко, О. Кулик, Ю. Юрченко (усі – Лубни).
«Лубни»: Потирайло, Захарченко, Ламіне, Дземку, Бувалець, Ебенгу, Сергієнко, Богомаз, Загоруйко, Близнюк, Тупоровський. Тренер: А. Гришанович.
«Зеніт»: Четверіков, Бортнік, Голубенко, Пархоменко, Кірпіченко, Гайдук, Рева (Туров, 75), Нечипоренко, Хоменко (Привалов, 35), Шевченко, Гриценко (богомолов, 38). Тренер: С. Бортнік.
Голи: Сергієнко (21, 47), Близнюк (34), Богомаз (79) – Шевченко (43).

У вимушеній перерві для лубенських команд у чемпіонаті області тренери вирішили у цьому «вікні» провести товариські поєдинки. Спочатку на полі стадіону «Центральний» в Лубнах вийшли ФК «Лубни-2» – «Фортуна» (Кейбалівка).

За підсумками цього протистояння Betting гості перемогли з рахунком 4:0. У Переможців голами відзначилися Андрій Медяник, Віталій Перетятько, Сергій Безуглий та Ілля Гаделія. Потім у більш цікавому протистоянні зустрілися одвічні принципові суперники – ФК «Лубни» (основний склад) і «Зеніт» (Калайдинці), що впевнено лідирує у першоліговій групі «А». Щоправда, за гостей не грали основні гравці команди – Максим Даценко, Олександр Латенко, Юрій Кривошея і Сергій Ященко. Натомість, у зенітівців вперше його форму вдягнув Юрій Хоменко, який отримав звання «Кращий футболіст Лубен-2010». Але великої інтриги у матчі не вийшло – підопічні тренера Анатолія Гришановича були, як кажуть, цього дня «вище на голову» від суперників і заслужено здобули перемогу з рахунком 4:1.

Цей матч був репетицією для лубенської команди перед черговими поєдинками у вищоліговому чемпіонаті Полтавщини. Адже вже цієї середи лубенці зіграють проти резервістів полтавської «Ворскли» (пропущений матч 7 туру), а в суботу (21 червня) ФК «Лубни» вдома приймає лідера цьогорічного чемпіонату СК «Полтава». Початок матчу: 17.00.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода