Новини - 31-08-2021, 08:08 - admin 2195

Лукас Рангел – гравець «Ворскли»

Полтавці посилюють атаку за рахунок гравця, який вибив їх з єврокубків.
Лукас Рангел – гравець «Ворскли»

Незважаючи на те, що після матчу з «Металістом 1925» головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов заявив, що всі хороші гравці вже при справах, комплектація полтавської команди продовжується.

Сьогодні офіційний сайт ФК «Ворскла» повідомив про укладення контракту з 26-річним бразильським нападником Лукасом Рангелом. Цього гравця полтавські вболівальники мають пам’ятати дуже добре, адже саме гол Рангела у додатковий час матчу «Ворскли» проти фінського КуПСа вибив полтавців з єврокубків. Після того, як фінська команда за підсумками двох матчів поступилася німецькому «Уніону» й не змогла пробитися до групового раунду Ліги Конференцій Лукас припинив свої трудові відносини з КуПСом. Контракт з «Ворсклою» гравець уклав до червня 2023-го року. Повідомляється, що Лукас Рангел уже незабаром прилетить до Полтави й приєднається до нових одноклубників.

Україна стала шостою країною, в якій бразильський нападник спробує свої сили. До цього Лукас Рангел грав в Бразилії, Албанії, Австрії, Туреччині й Фінляндії. Іменитих клубів у кар’єрі Рангела не було. Можливо, саме тому його трансферна вартість, за версією transfermarkt, становить 250 тисяч євро.

Двотижнева пауза в чемпіонаті й хороша ігрова форма бразильця говорять за те, що його дебют у складі «Ворскли» може відбутися вже в найближчому матчі проти чернігівської «Десни».

Фото Дмитра Лохницького

Погода