- 21-05-2010, 09:05 - sasa 277

Майбутнє \”Динамо\” в тумані

Майбутнє \”Динамо\” в тумані

Завершився черговий чемпіонат України з гандболу серед чоловічих команд Суперліги.

Чемпіоном країни став запорізький ЗТР, срібло виборов южненський «Портовик», а бронза дісталася броварському «Будівельнику». Полтавське «Динамо» фінішувало на передостанньому, 7-му місці. Останньою ж командою Суперліги, не набравши жодного очка став донецький «Шахтар», який якщо не припинить існування, наступний сезон розпочне у першій лізі.

Свій останній матч полтавці проводили вдома проти новоспеченого срібного призера – «Портовика». На жаль, клас суперників відчувався вже на початку матчу. Гості домінували на майданчику і вже у першій половині зробили собі комфортний розрив у рахунку в сім м’ячів. У другому перевага южненців лише зростала, що в підсумку принесло гостям перемогу – 33:24.

Отже, сезон позаду. Команда завершила його невдало. Хоча на початку сезону керівництво клубу ставило перед новим головним тренером Андрієм Портновим завдання здобуття путівки в Єврокубки. А вийшло все навпаки, команда ледь втримала в еліті. Що чекає у майбутньому на «Динамо»? Поки можна сказати що воно в тумані. Невідомо чи залишиться головний тренер, який вже встиг заявити, що якщо не буде підсилання обов’язково піде в інший клуб. Не відомо й хто з гравців залишиться і чи буде реальне підсилення. Подейкують що й сам клуб чекають серйозні пертурбації. Не виключено, що й назва команди зміниться. Одним словом, нам залишається лише чекати.

Динамо – Портовик – 24:33
Динамо: Дайментов, Панченко, Бондал (3), Горський (6), Грязнов (3), Доленко, Занемонець (2), Коваленко (3), Луценко (4), Румянцев (1), Сіренко (2).
Портовик: Крючков, Смірнов, Чуприна, Гунько (5), Денисов (4), Козакевич (1), Маньковський (7), Полторацький (2), Сога, Цап (3), Шевченко (9), Южбабенко (2).
21 травня. Полтава. СК «Динамо». 150 глядачів.

Погода