Аматори - 14-10-2010, 11:10 - sasa 241

Майстер-клас від ветеранів

Майстер-клас від ветеранів

“Зоря-Ворскла” не мала проблем у черговому матчі першості міста.

“Граніт” – “Зоря-Ворскла” – 1:7
“Граніт”: Юрченко, Запара, Кондратенко, Нимчин, Каренчин М., Каренчин В., Гапонов, Староєшин, Євгенко, Силюченко, Гетьман.
Запасні: Панасенко, Сидоренко, Болдирєв, Шкандиба, Кононенко.
“Зоря-Ворскла”: Іщенко, Личман, Ковальов, Радевич, Рева, Ткаченко, Дяченко, Аристов, Мосюк, Чубарь, Шарій.
Запасні: Зіпунніков, Моргун, Бондар, Матюха, Богомаз, Кислов, Стріляний.

Матч різних за класом команд перетворився в побиття немовляти. На цей раз під старий ветеранський потяг потрапив “Граніт”. До початку матчу головним завданням аутсайдера було не пропустити швидкий гол і якомога довше стримувати свої ворота у недоторканості. Звісно при першій-ліпшій нагоді вони повинні були створювати небезпеку і біля воріт Іщенка. Рівна боротьба точилася на полі з півгодини, поки у гру не втрутився арбітр (до цього можна згадати лише не реалізований вихід сам на сам Дяченка). Хоча доля Сергія Навіка у забитому “Зорею” голу мінімальна. Шарій без перешкод пробив повз ворота, але рефері вказав на кутовий. Саме після подачі з кута поля рахунок було відкрито. Мосюк, після скидки партнера, у кращих традиціях Олексія Бєліка, в падінні через себе, пробив в протихід голкіперу. За чотири хвилини рахунок подвоївся. Швидка атака правим флангом завершилася прострілом у штрафний майданчик, де захисники завадили один одному вибити м’яч. “Круглий” потрапив до Шарія, який витримавши паузу, пробив у стійку, проте на добиванні першим опинився Ткаченко. Одразу двома моментами відповів суперник. Спочатку Нимчин з-за меж карного майданчику пробив вище, а згодом помилкою захисників у червоній формі міг скористатися Староєшин, але не влучив у ворота. Пропущені м’ячі змушували “Граніт” грати розкутіше і більшими силами йти в атаку. Проте за п’ять хвилин до закінчення тайму вони отримали швидку контратаку у відповідь. Ткаченко з кута штрафної закинув голкіперу м’яч за комірець.         

Початок другої половини радужно розпочався для “Граніту”. Вже на другій хвилині Нимчин зміг скоротити рахунок. Однак вже у наступній атаці ворскляни повернули собі перевагу у три м’ячі. Мосюк зліва віддав на Радевича, який в дотик переправив м’яч у сітку. Далі “Граніт”, що називається, поплив. Не можна сказати, що вони лише захищалися, декілька непоганих моментів у футболістів було, однак забивали виключно ворскляни. На 62-й хвилині подачу з лівого флангу красиво у падінні замкнув Ткаченко, оформивши у матчі “хет-трик”. Мав Антон декілька нагод, щоб записати до свого активу “покер”, але у завершальній стадії йому забракло влучності. За сім хвилин до завершення він же заробив пенальті. Проте пробивати взявся Чубарь, який легко переграв Юрченка. Не пішов з поля без забитого м’яча і Іван Шарій. Його влучний постріл у ближній кут за хвилину до завершення гри підбив загальний підсумок матчу.

Погода