Інтерв'ю гравців, тренерів - 10-08-2011, 08:08 - sasa 154

Максим Шацьких: \”Вилучення Безуса – на розсуд арбітра\”

Максим Шацьких: \”Вилучення Безуса – на розсуд арбітра\”

Досвідчений футболіст «Арсенала» Максим Шацьких долучився забитим голом до важливого успіху своєї команди у Полтаві.

 

− Максиме, проти «Ворскли» ви досягли результату. А наскільки задоволені грою?
− Все складатись ідеально ніколи не може. Наприклад, у першому таймі не зовсім розібрались, кому і що треба робити. Надто близько «сіли» до своїх воріт. А до перемоги призвели хороші атаки. Вони вийшли саме так, як і планували: швидкій вихід з оборони, різкі дії у нападі, своєчасний удар. А у другому голі, коли мені вдалось завершити комбінацію, відзначив би ще й красивий розіграш м’яча.
 
− Власне кажучи, доля поєдинку була вирішена саме у кінці першого тайму. Що наставник сказав змінити після перерви?
− Особливих коректив не було. Головним завданням було відсунути основні події якомога далі від наших воріт. Коли ж на полі у складі суперника грають високі на зріст гравці, було зрозуміло, що саме на них і «вантажитимуться» більшість навісів. Тому треба було виграти «другий поверх», що, зрештою, нам і вдалось. Звичайно, останні хвилини матчу проходили не зовсім за планом, але більшу частину ігрового часу зіграли дисципліновано.
 
− Про спалах емоцій та велику кількість різких дій з боку арбітра і хотілося спитати. Чи справді не було іншого виходу, окрім вилучень?
− В епізоді з першим вилученням, гадаю, арбітр все вчинив правильно. Дійсно, з боку Олексія Курілова була груба гра, що цілком тягнула на червону картку. Коли Роман Безус отримав таке ж покарання, то це вже було на розсуд арбітра. Підкат ззаду карається жовтою карткою − так сказано у правилах. Наскільки це було небезпечно, не берусь судити. Наш Сергій Симоненко був вдруге попереджений. Вважаю, рядовий епізод − просто зійшлись, поштовхались. Більше нічого не було.

 

УПЛ

Погода