Стрічка новин - 11-11-2021, 06:11 - admin 4838

Малиновський має повернутися до збірної

Малиновський має повернутися до збірної

16 листопада відбудеться матч Україна – Боснія та Герцеговина, за результатами якого буде визначено, чи увійдуть українці до переліку команд, що візьмуть участь у Чемпіонаті світу 2022. За заявами Олександра Денисова, директора телеканалів “Футбол 1/2/3”, Петраков має намір викликати Руслана Малиновського, щоб останній взяв участь у матчі.

Днями стало відомо, що Олександр Петраков запропонував одному з лідерів української збірної, Руслану Малиновському, повернутися в команду, щоб той взяв участь у матчі з Боснією та Герцеговиною. Така зміна може суттєво вплинути на результат матчу. Букмекери вже почали активно приймати ставки на цю подію. Нагадаємо, що в Україні ліцензію отримали понад 30 компаній, які надають можливість робити ставки та грати в азартні ігри (серед них Азино777, ChampionCasino, Cosmolot, Паріматч тощо). Тому українські користувачі можуть легально користуватися послугами азартних наземних та онлайн-закладів.

Хто виступатиме проти збірної Болгарії та команди Боснії і Герцеговини

Виконувач обов’язків головного тренера української збірної Олександр Петраков вже оголосив список гравців, які готуються до домашньої товариської гри проти болгарів та в’їзного змагання проти команди Боснії та Герцеговини. Серед гравців буде не лише Малиновський, який раніше пропустив кілька матчів, у яких брала участь збірна України. У списку є й Олександр Зінченко, якому довелося пропустити кілька останніх матчів через травму. Також раніше повідомлялося, що Петраков хоче викликати Гармаша на матчі з Болгарією та Боснією.

Нагадаємо, що Петраков не випускав Малиновського на поле у кількох матчах, внаслідок чого, за словами багатьох футбольних фанатів та експертів, між ними виник конфлікт.

Яке місце посідає Україна

Наразі картина претендентів на участь у ЧС-2022 виглядає так:

  1. Лідером на даний момент є Франція (з 6-ма матчами та 12-ма пунктами).
  2. Другу позицію зайняла Україна.
  3. Третій рядок поки що займає Фінляндія (у неї 8 очок).
  4. Четверта позиція належить Боснії і Герцеговині, у якої 7 очок.

Однак у конкурентів українців на одну гру менше. Експерти вважають, що Україна має всі шанси фінішувати з другого рядка і стати учасником Чемпіонату світу.

Нагадаємо, що гра проти Болгарії проводитиметься 11 листопада в Одесі, а матч відбору на Чемпіонат світу 2022 з Боснією і Герцеговиною – 16 листопада на виїзді.

Погода