Новини - 07-04-2024, 01:04 - admin 2091

Матч «Кривбас»-«Ворскла» судитиме Олексій Деревінський

Це буде сьомий матч за участю "Ворскли" для хмельницького рефері.
Матч «Кривбас»-«Ворскла» судитиме Олексій Деревінський

Визначилися бригади арбітрів, які обслуговуватимуть матчі 23-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр Ліги сезону 2023/24.

Зустріч між криворізьким «Кривбасом» та полтавською «Ворсклою», яка відбудеться 8-го квітня в Кривому Розі на стадіоні «Гірник» й розпочнеться о 18:00, пройде під наглядом хмельничанина Олексія Деревінського. Йому допомагатимуть Віктор Матяш з Донецька та Віталій Скобля з Сум. Резервний арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький), спостерігач арбітражу – Олександр Войтюк (Запоріжжя).

Також на матчі буде задіяна система VAR: арбітр VAR – Микола Балакін (Київська область), асистент арбітра VAR – Валентин Куцев (Київ).

Шляхи Олексія Деревінського й «Ворскли» перетиналися шість разів. Цікаво, що поки спостерігається повний паритет: у матчах з суддівством Деревінського полтавці два рази перемогли, два рази програли й ще два рази зіграли внічию.

Цікавим є той факт, що Олексій Деревінський обслуговував матч між «Ворсклою» й «Кривбасом» у першому колі, що трапляється не так часто. Тоді полтавці поступилися вдома з рахунком 1:4.

Фото fc.if.ua

Погода