Новини - 20-11-2021, 02:11 - admin 3660

Матч «Ворскла»-«Маріуполь» обслуговуватиме Ярослав Козик

Це буде дев’ятнадцятий офіційний матч за участю «Ворскли» для рефері з Мукачево.
Матч «Ворскла»-«Маріуполь» обслуговуватиме Ярослав Козик

Визначилися бригади арбітрів, які обслуговуватимуть матчі 15-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-Ліги сезону 2021/22.

Зустріч між полтавською «Ворсклою» та «Маріуполем», яка відбудеться 21-го листопада на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського й розпочнеться о 17:00, пройде під наглядом рефері Ярослава Козика з Мукачево. Йому допомагатимуть Петро Котубей з Виноградова та Дмитро Козорезов з Одеси. Резервний арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса), спостерігач арбітражу – Орест Шмигельський (Львів), делегат УАФ – Ярослав Дерев’янко (Дніпро).

Усього за суддівства Ярослава Козика «Ворскла» зіграла 18 матчів, з яких 8 виграла, 5 програла і ще 5 завершила внічию. Цікаво, що цей рефері раніше вже працював на матчі між «Ворсклою» та «Маріуполем» у Полтаві. Це сталося 19-го серпня 2018-го року у 5-му турі сезону 2018/19. Тоді вольова перемога з рахунком 2:1 дісталася полтавцям. Першим забив гравець гостей Руслан Фомін, потім рахунок зрівняв Владислав Кулач. Три очки полтавцям наприкінці зустрічі приніс автогол Павла Полегенька.

Погода