- 01-12-2012, 07:12 - sasa 208

Майбутнє \”Ворскли\”

Майбутнє \”Ворскли\”

Ніби й грали нічого в атаці, боролися, але дитяча хвороба – гра в обороні зробили свою справу – 0:2 у матчі з \”Карпатами\”

 

Часом здалося, що Свистун потихеньку починає награвати нову команду з числа тих, хто ще нещодавно грав у молодіжній команді під його керівництвом. Казаков, Курелех, Скляр, Ченбай, Вовченко, Марусич, Рябушко – це і є майбутнє \”Ворскли\”? Хотілося аби воно не було в тумані…

 

Карпати – Ворскла – 2:0

Протокол

 

Такі поєдинки можна назвати типовими для чемпіонату України. При більш-менш рівному класі команд після гола одній з них вона закривається, надаючи можливість супернику атакувати, роблячи ставку на контргру. За таким сценарієм розвивалися події і в матчі у Львові.
 
Поєдинок несподівано розпочався з атак \”Ворскли\”, яка вже за перші три хвилини примудрилася подати чотири кутових, проте небезпечних моментів потрібно було чекати досить довго. Гостротою розродилися \”Карпати\”, та й то вже в середині першого тайму. Відмінний момент згаяв Гладкий, якого вивів тет-а-тет з Казаковим Кенія. Олександр вже обіграв кіпера, проте м\’яч із порожніх воріт виніс Селін. До цього непогані шанси відзначитися були у Лукаса, а після описаного епізоду і у Кополовця.
 
Гол буквально витав у повітрі і нарешті господарям вдалося його забити. Відзначимо прекрасну комбінацію – Кенія закинув черпаком на хід Худоб\’яку, який увірвався до штрафного майданчика, він грудьми прийняв м\’яч, а потім потужним ударом в упор змусивши Казакова капітулювати.
 
Після перерви ініціатива відійшла до \”Ворскли\”, а точніше \”Карпати\” самі її віддали гостям, дозволивши супернику атакувати. Тим не менш, у підопічних Свистуна мало що виходило попереду. Складалося тільки з кутовими, яких за матч \”Ворскла\” подала близько п\’ятнадцяти, однак справжньої роботи Мисаку, ні Янузі, ні Маркоскі, ні Громов з Кривошеєнком підкинути не могли.
 
\”Карпати\” ж забили в одній зі своїх нечисленних після перерви контратак. Кенія знайшов на лівому фланзі Гірського, той прострілив, а Гладкий в центрі штрафного випередив Курелеха, який у перерві замінив Селіна і таким чином дебютував за основий склад \”Ворскли\”, і в один дотик переправив м\’яч у ворота. 2:0, і доля матчу була фактично вирішена.
 
За той час, що залишався до фінального свистка, команди більше не змогли порадувати глядачів забитими м\’ячами і небезпечними моментами. На тому й завершили в ігровому плані команди для себе 2012-й рік.

Погода