Останні новини - 02-12-2013, 08:12 - sasa 179

Металург Донецьк – Ворскла. Оцінки

Металург Донецьк – Ворскла. Оцінки

Останній матч року приніс уболівальникам розчарування – Ворскла поступилася з великим рахунком у Донецьку Металургу – 1:4. Та незважаючи на розгром, футболісти намагалися грати всі 90 хвилин матчу. А хто на що награв конкретно – у наших традиційних оцінках дій гравців команди.

Дмитро Непогодов – 5. По суті певні претензії можуть бути лише по четвертому м’ячу, і удар був не надто сильний, хоч і точний, і відстань не така й близька. Але скільки разів рятував ворота голкіпер? Практично жодного. Не виручив.

Арменд Даллку – 5,5. Голи забиваються через центр. З різних відстаней. Після стандартів та з гри. Не зовсім вдала гра.

Олексій Курилов – 5. За тайм кілька разів дозволив супернику почуватися вільно у своїй зоні, не встигав за переміщеннями футболістів \”Металурга\”. Заміна ще у перерві, що не дуже характерно для Василя Сачка.

Вадим Сапай – 4. Болбат творив на своєму фланзі що хотів і як хотів. Провал з привезенням пенальті (хоча й сумнівного). Дозволив обіграти, дав привід для свистка Даньковського. Не зміг закрити гравця коли забивався третій гол. Бігав десь далеко попереду, коли Болбат з зони відповідальності віддавав на Мораеса, коли останній оформив хет-трик. Хоча початок матчу наштовхував на можливу хорошу оцінку.

Ігор Пердута – 5,5. Покинув стійку ще до удару наприкінці тайму, що дозволило Донецьку піти на перерву переможцями. Особливо по своєму флангу суперника не пускав, але цього виявилось замало.

Володимир Чеснаков – 5,5. Подекуди занадто вільно проходили центр поля технічні футболісти донеччан. Не виходило у півзахисника перекрити повітря атакам господарів.

Павло Ребенок – 5,5. Діяв уривками, то демонструючи хороші якості, то виглядаючи зовсім невиразно. Втім, як і уся команда.

Денис Дедечко – 5,5. Наче й почав досить активно і якісно, але кілька обрізок та невдала гра при стандартах біля власних воріт нівелювали усі позитивні намагання гравця збірної України.

Адіс Яховіч – 5. Ті моменти, які були у єдиного форварда, необхідно реалізовувати. І тоді могло б не бути такого образливого рахунку. До пошуку позицій, пропозицій себе партнерам, виходах на ударні точки – претензій нема. А ось до швидкості прийняття рішень і реалізації – є.

Артем Громов – 6. Один з найактивніших гравців. Забив гол, мав забивати ще. Але нереалізований пенальті у відповідальний момент залишає дуже неприємний осад. До впевненого лідерства на полі ще працювати і працювати.

Йован Маркоскі – 6. Програв боротьбу при кутовому форварду гостей, коли замикав Мораес. І хоч виглядав досить активно, загальний рахунок вносить свої корективи в оцінку.

Євген Ткачук – 5. Не встиг влитися у гру, як уже отримав два м’ячі. І хоч надалі особливо не помилявся, та претензії до центру захисту мають місце.

Олег Міщенко – 6. Забий хоч один зі своїх моментів – і стань джокером. Але… То поперечина, то голкіпер, то мимо… Хоча ввійшов у гру досить непогано.

Олександр Скляр – 5. З яким завданням виходив на поле – варто запитати тренерів. Але особливих дивідендів на позиції не додав.

Віталій Сонікссон

Погода