- 03-05-2014, 07:05 - sasa 186

Металург Запоріжжя – Ворскла – 0:1

Металург Запоріжжя – Ворскла – 0:1

Біло-зелені мінімально перемогли в дуже скучному матчі в Запоріжжі в одного із атсайдерів Прем\’єр-ліги

 

Металург Запоріжжя – Ворскла – 0:1

Протокол

 

Вже перші хвилини матчу дали зрозуміти, що яскравого футболу в Запоріжжі чекати не варто. Команди одразу почали багато помилятися в передачах, не надто якісно будували свої атаки і більшість часу проводили в єдиноборствах. Що й сказати, якщо одним із найбільш знаменних фактів матчу стало те, що всі чотири заміни були вимушеними.

Особливо в першому таймі гольових моментів було обмаль. У Ворскли можна відзначити хіба що удар Міщенка з хорошої позиції, який вийшов не найсильнішим. Запорожці мали шанс трохи краще, проте Юсов у вигідному становищі не зумів влучити по м\’ячу.

Тільки після перерви команди почали діяти веселіше, з\’явилися гольові моменти і навіть якісь непогано продумані атаки. Заспівувачем у цій ситуації виступила Ворскла, що з моменту поновлення гри влаштувала справжній тиск на ворота суперника.

У ворсклян могли забити Баранник і Громов, удари яких воротар відбив. Впорався він і в наступній атаці, відбивши удар Яховіча, однак першим на добивання встиг активно увійшов у гру Баранник. Для 22-річного форварда, який забивав у єврокубках ще кілька років тому, цей м\’яч став першим в чемпіонаті України.

Що стосується Металурга та його дій в атаці, можна сказати, що їх фактично не було. Більше за інших старався Юсов, якому явно не вистачало ефективності в діях.

Таким чином Ворскла продовжує погоню за місце в Лізі Європи. Команда привітала свого наставника з Днем народження перемогою. А у Олега Тарана вже є перевірені слова: \”Це просто треба пережити\”.

Погода