Новини - 02-11-2015, 11:11 - sasa 238

Михайло Путря перемогою завершив сезон картингу в Україні

Михайло Путря перемогою завершив сезон картингу в Україні

Український сезон 2015 року з картингу завершився у Дніпродзержинську, де на новенькому картодромі практично одночасно відбулася ціла низка змагань: 6-й етап Трофею \”Дитячої Академії з картингу 2015\”, Кубок України з картингу та відкритий Кубок Дніпродзержинська.

Полтавець Михайло Путря упевнено переміг на 6-му етапі Трофею \”Дитячої Академії з картингу 2015\”- у класі картів \”Мікро\”. Наш земляк здобув максимум очок – 40 (по 20 – за перемоги у першому і другому фінальних заїздах). Михайло Путря випередив призерів-киян: срібного – Гліба Шевчука (30 очок)і бронзового – Антона Безсонова (24 очка).

У Кубку України виступили гонщики з Кременчука, які, на жаль, не стали призерами у своїх класах картів. Тимофій Гонтовий був 7-м у класі \”60-міні\”, Тимофій Гаврилець – 9-м – у класі \”60\”, а Антон Гаврилець – 7-м. У командній першості Кубка України команда Кременчука набрала 27 очок і фінішувала на 9-му місці.

У відкритому Кубку Дніпродзержинська, в якому змагалися гонщики у класі картів \”РМ-майстер\”, представники Полтавщини участі не брали.

Дмитро НЕЧЕСА

Погода