Останні новини - 16-05-2013, 02:05 - sasa 106

Микола Павлов: Гравців Ворскли не хочу, щоб не подумали, що краду когось

Микола Павлов

Уже рік як не працює в Полтаві Микола Павлов, однак майже кожне інтерв’ю з тренером Іллічівця не обходиться без теми Ворскли. Цього разу Микола Петрович зачепив тему можливих переходів футболістів полтавської команди до Маріуполя.

Селекційна робота ведеться цілодобово. У нас є певні думки і подивимося, як вони будуть вирішуватися. Якби я хотів тих футболістів, кого знаю, то, враховуючи конфлікт з Ворсклою, не хотів би навіть ні до кого з гравців тієї команди звертатися. Щоб не подумали, що краду когось. Хоча, думаю, зараз там деякі футболісти не затребувані, а у мене вони б росли. Просто у кожного свої погляди на футболістів,- сказав Павлов в інтерв’ю footboom.com.

Скрізь є хороші молоді хлопці, яким треба просто дати можливість потрапити до основного складу. Всім ми давали можливість. Зараз же весь той потік футболістів, які приїжджали в Ворсклу, стоять у великій черзі, щоб приїхати до нас. На літній період дубль і U-19 залишиться в Маріуполі з тією метою, щоб була можливість всіх подивитися.

Погода