Останні новини - 27-04-2013, 07:04 - sasa 113

Микола Павлов: “Не хотів при всіх цілуватися – не дай Бог через це у Свистуна з керівниками Ворскли проблеми будуть”

Микола Павлов

Наставник Іллічівця Микола Павлов вже скоро рік як не працює у Полтаві, але сам Микола Петрович весь час так чи інакше торкається теми Ворскли. Не оминув Павлов і сьогодні цю тему на післяматчевій прес-конференції по закінченню матчу його команди та Чорноморця. Цього разу заслужений тренер України висловив незгоду зі штрафом, який йому виписав КДК ФФУ за нібито відмову від післяматчевого рукостискання з тренером Ворскли.

– Ви бачили, як ми з Ромкою Григорчуком після гри поцілувалися? А до гри бачили? Ось зателефонували б ті, хто карає мене, Свистуну ― і спитали, чи подавав я йому руку після гри в підтрибунному приміщенні чи не давав. Нікому не дзвонили, взяли, оштрафували. “Солодку булочку” знайшли.

У “Ворсклі” я залишив душу і серце. У мене там тільки з однією людиною непорозуміння, і то – форс-мажор, вважаю. А в інших відносинах вони мені як діти. Ми з колегами, які там працюють, весь час передзвонюємося і спілкуємося. А ось так чинити… Я спеціально не реагував на це, дізнався, хто там входить в цей КДК. Якщо раніше туди входили з кожної команди, захищали людей, то зараз там жодного футболіста, крім Хлуса. І один голос, напевно, нічого вирішує.

Так знущатися над тренерами… З таким Регламентом, якби Йожеф Йожефович Сабо був би головним тренером, його б щоразу після гри штрафували. Я спустився, попрощався. Не хотів при всіх цілуватися – не дай Бог через це у Свистуна з керівниками проблеми будуть, – сказав Павлов в інтерв’ю каналу Футбол.

Погода