Гандбол - 26-11-2012, 05:11 - sasa 171

Микола Шарко – новий \”керманич\” \”Динамо\”

Микола Шарко – новий \”керманич\” \”Динамо\”

Політехнік – Динамо-Полтава – 23:28 (10:14)

На початку зустрічі господарі повели в рахунку – 2:0, але раділи вони недовго, так як полтавці досить швидко вирівняли ситуацію і до середини першого тайму вийшли вперед на два м\’ячі. А на перерву суперники пішли вже з результатом «+4» на користь гостей. За 4 хвилини до кінця першого тайму в донецькому залі вимкнулося світло, так що залишок першої половини поєдинку команди догравали потемки.

З початку другого тайму, коли знову дали електрику, динамівці почали нарощувати свою перевагу, яка до середини другої половини становило десять м\’ячів. Добившись необхідного заділу, новий головний тренер динамівців Микола Шарко, для якого звітний поєдинок став дебютним біля керма \”Динамо\”, випустив на майданчик молодь, в тому числі і новачка «Динамо», свого сина Артема. Молодь динамівців і довела цей матч до логічного завершення – 23:28.

 

Слід зазначити, що у звітному поєдинку найрезультативнішим гравцем у складі «Динамо» став колишній гравець «Політехніка» Олександр Тюкін, на рахунку якого 9 м\’ячів. На жаль, на майданчик так і не вийшов цього дня захисник гостей Дмитро Оніщук, який на передігровому тренуванні отримав пошкодження, – повідомляє \”Полтавщина-Спорт\”.

Погода