Матчі - 13-08-2016, 10:08 - Націоналіст 175

Мир у Дніпрі

Мир у Дніпрі

Матч «Дніпра» і «Ворскли» завершився нічиєю. Підопічні Василя Сачка знову змогли відігратися, але на перемогу так і не награли.

 

У першому таймі ворскляни надійно перекрили вільні зони, позбавивши гравців «Дніпра» їх головного козиря – швидких переходів від оборони до атаки, і практично не дали нічого створити супернику. В атаці ж «Ворскла» виглядала не надто переконливо. Удари були, але більшість не несла реальної загрози воротам. Найближчим до успіху був Пилявський, який прийшов до чужого штрафного майданчика на розіграш стандарту. Втім покарати за позиційну помилку Шеліхова Андрій не зумів, пробивши головою вище воріт.

 

У схожому ключі розпочався і другий тайм, але все з ніг на голову перевернула подача кутового на 53-й хвилині. М’яч влучив у руку Коломойця й арбітр призначив пенальті. Андрій Блізніченко не залишив Непогодову жодного шансу – 1:0.

 

Василь Сачко відреагував на це практично миттєво й замінив Ткачука на Бартуловича. Полтавці почали грати агресивніше й мали зрівнювати рахунок вже на 61-й хвилині. Трихходівка Ребенок-Хльобас- Кобахідзе була розіграна класно. Проте завершальний удар з вбивчої позиції прийшовся вище воріт. Практично у кожному з зіграних матчів Кобахідзе мав як мінімум один стовідсотковий момент, але з реалізацією поки не складається. Сподіваємося, що в наступних матчах фортуна повернеться обличчям до грузинського легіонера нашої команди.

 

А на 67-й хвилині рахунок зрівнявся. Бартулович почав зміщуватися з правого флангу ближче до центру штрафного майданчика, а потім пробив. М’яч летів прямо у  Шеліхова, який не знайшов нічого кращого, як відбити його перед собою. Хльобас, хоч і не без проблем, але результативно зіграв на добиванні – 1:1.

 

Після голу жодна з команд не стала грати на нічию. Трохи свіжішими виглядали дніпряни, у складі яких виділявся Ігор Когут. Спочатку півзахисник «Дніпра» пробивав п’ятою після передачі з правого флангу – надійно зіграв Непогодов. А потім мав найреальніший шанс вирвати для своєї команди перемогу. На 88-й хвилині знову пройшов пас з правого флангу і Когут пробивав у лівий від воротаря нижній кут з відскоком від газону. У цьому епізоді відмінно проявив себе воротар «Ворскли», який і врятував команду від поразки. Відмітимо, що на останніх хвилинах за «Ворсклу» дебютував черговий новачок. Мова про нападника Артура Загорулька.    

 

У підсумку маємо нічию 1:1. Безвиграшна серія команди Сачка з урахуванням матчів Ліги Європи налічує вже 5 матчів.  

 

Олександр Данник

Погода