- 28-07-2016, 06:07 - Націоналіст 280

Мирна нічия

Мирна нічия

«Ворскла» з нічиєї розпочинає новий єврокубковий сезон. У Загребі на стадіоні «Максимір» полтавці так і не змогли підібрати ключів до воріт «Локомотиви».

 

Сам матч видався не надто цікавим. Ініціатива по черзі переходила то до однієї, то до іншої команди. Але через низький темп небезпечні моменти створювалися рідко.

 

Лише одного разу в першому таймі команди могли претендувати на гол, але Олексій Дитятьєв підстрахував Богдана Шуста і вибив м’яч з порожніх воріт після удару Грезди. Свій шанс вирвати перемогу «Ворскла» згаяла на останніх хвилинах. Вадим Сапай ідеально вирізав на дальню штангу, де Кобахідзе пробивав головою практично без спротиву. До воріт було кілька метрів, але грузинський легіонер полтавців, на жаль, у дальній кут не влучив. Були перспективні моменти і в Юрія Коломойця, але для їх реалізації форварду банально не вистачило майстерності.

 

Ради справедливості відмітимо, що і «Локомоива» в другому таймі мала свій момент. Лука Іванушець переграв Дитятьєва і виходив практично сам на сам з Шустом, але воротар «Ворскли» ліквідував загрозу.

 

У підсумку  закономірна нічия 0:0. Хорватські футболісти після матчу були не надто розчаровані результатом. Це і зрозуміло. Тепер ціна однієї помилки «Ворскли» зростає вдвічі. Але будемо сподіватися, що наша команда зможе вирішити всі питання в Полтаві без валідолу для власних уболівальників.

Погода