Останні новини - 31-01-2013, 12:01 - sasa 155

Мирон Маркевич: \”Краснопьорова купили, бо в нього український паспорт\”

Мирон Маркевич: \”Краснопьорова купили, бо в нього український паспорт\”

Ліміт на легіонерів це головний біль для головного тренера «Металіста». Легіонери це не примха Маркевича, якби він міг, то грав би виключно українським складом, але через штучне обмеження ціни на українців невиправдано високі.

– Парадоксальна ситуація. Нам дешевше купити футболіста з Південної Америки, ніж з України. Це парадокс. Тому я і проти ліміту, він абсолютно не потрібен.

Взимку в «Металісті» з\’явився 32-річний Олег Краснопьоров. Не в останню чергу цей трансфер відбувся через наявність у Краснопьорова українського паспорта. Олег і сам це розуміє, а тому довго роздумував чи йти з «Ворскли», у якій мав постійну ігрову практику.

– Я все розумію, вже ж не 15 років мені. Все буде залежати від того, як я буду грати, тренуватися. Я думаю, будь-який тренер буде ставити найсильніших.

Влітку Олегу Красноперову виповниться 33 роки.

– Я, в принципі на вік його не дивився, дивився як він виглядає на полі. Він провідний футболіст був у \”Ворсклі\”, тому ми його і запросили. Я впевнений, два-три роки він нам ще допоможе, – сказав Мирон Маркевич телеканалу «Футбол».

Погода