- 18-05-2013, 11:05 - sasa 133

Мінімальні перемоги фаворитів

Мінімальні перемоги фаворитів

Відбулися матчі другого туру чемпіонату Чутівського району. Тур відзначився запеклими двобоями, і лише мінімальними перемогами фаворитів.

Так, досить несподівано закінчився матч у Филенковому, де місцева Нива, лише з мінімальним рахунком 1:0 перемогла команду Промінь з села Чапаєве.

Чутівська Молодь, неочікувано, наткнулася на серйозний опір з боку команди Динамо з Вільхуватки, як підсумок перемога господарів з рахунком 2:1.

Досить цікавим видався матч в Артеміці, в якому місцевий Арсенал знекровлений відсутністю більшості провідних гравців, зміг здобути перемогу з рахунком 1:0, над одним з фаворитів чемпіонату Таверівською Нікою.

Виправдав очікування матч в Черняківці, де місцева Фортуна змогла дати бій команді яка претендує на високі міста, Харчовику з Артемівки. Підсумок 1:2 на користь Харчовика.

В останньому матчі туру, Сторожівський Гранд, не зважаючи на проблеми зі складом, ледь вдалося назбирати гравців для стартового складу, без проблем, на виїзді переміг Колос із Лозоватки, з рахунком 1:8. Тим самим підтвердивши статус безнадійного аутцайдера для Колоса.

Чемпіонат наберає обертів, боротьба загострюється, зважаючи на результати цього туру можна сказати, що легко нікому не буде.

Погода