Міні-футбол - 29-03-2010, 07:03 - sasa 189

Молодь Кобеляк йде далі

Молодь Кобеляк йде далі

27 березня Кобеляки на майданчику зі штучним покриттям відбулися зональні змагання чемпіонату Полтавської ОО ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед сільських школярів 1994 р.н. і молодші.

В гості господарів майданчика приїхали команди Решетилівського, Козельщанського та Новосанжарського районів. У першому матчі турніру команда Новосанжарського району перемогла команду Козельщинського району з рахунком 3:1.

Наступна зустріч подарувала господарям поля перемогу над командою Решетилівського району з рахунком 2:0, а потім решитилівчани поступилися новосанжарцям 2:1. У четвертому поєдинку кобелячани здобули свою другу перемогу. Цього разу команда господарів перемогла команду Козельщанського району – 3:1.

Решилівчани та козельщани розіграли між собою третє та четверте місце. Перемогу в цьому матчі святкувала команда з Решетилівки з рахунком 2:0. В останній матчі кобелячани зустрічалися зі своїми географічними сусідами – новосанжарцами. Маючи кращу різницю забитих та пропущених м’ячів із командою Новосанжарського району кобелячанам треба було здобувати бодай очко, щоб потрапити до фінальної частини змагань. Першим рахунок у  матчі вдалося відкрити гостям. У середині другого тайму вони відіграли пропущений гол після розіграшу штрафного. Фінальний свисток зафіксував нічийний результат 1:1 і вихід кобелячан до фінальної частини змагань.

Олег ДУБИНА

Погода