Матчі - 06-04-2012, 11:04 - sasa 190

Молодь програла в Луцьку

Молодь програла в Луцьку

Молодіжна першість. \”Волинь\” – \”Ворскла\” – 1:0

Бабир 60

 

Поєдинок команди почали на невисоких швидкостях і впродовж усього першого тайму на полі тривала запекла, але досить нудна боротьба за центр поля. Утім, ударів і взагалі небезпечних моментів було більше у «Волині». Господарі намагалися використати бодай одну помилку захисту гостей. Запам’яталися два штрафні у виконанні Пічкура і Карасюка, але на місці був воротар. Наприкінці тайму небезпека почала виникати на правому фланзі атаки «Волині». Спочатку Подригуля, дотягуючись до м’яча, завдавав удару,але він вийшов несильним. А через хвилину Мучак з Бабирем і Подригулею переграли захист, вивели Івана на ударну позицією, але удар лівою ногою з 13 метрів в луцького опорника вийшов неоковирним. «Ворскла» ж у першому таймі відповіла тільки моментом у Баранніка, але його удар зумів ліквідувати Неділько і великою кількістю поданих кутових.

На початку другого тайму старший тренер луцької «молодіжки» Анатолій Пісковець вдався до замін Мучака, Карасюка і Пічкура замінили Жук, Коблюк і Никитюк. Гра істотно оживилася. Особливою активністю відзначився Василь Жук, який раз за разом «прасував» свій фланг і заробив чимало штрафних. Саме після його подачі з кутового Олексій Бабир забив ударом головою на 61-й хвилині. Цей м’яч став десятим для Олексія в сезоні і він у своєрідній внутріклубній суперечці бомбардирів наздогнав Євгена Павлова.

Після цього «Волинь» створила ще кілька гарних нагод. Марковець обігрався із Бабирем, Олексій бив в один дотик у верхній кут, але виручив кіпер «ворсклян». Йде подача з кутового, Никитюк у високому стрибку завдає удару по воротам і Казаков тільки з другої спроби накриває м’яча на самісінькій лінії воріт.

Ще дві нагоди подвоїти рахунок мали Бабир і Петрук. Відповідно на 77 і 85 хвилинах обидва пробивали після стрімких контратак із зручної позиції і без опіки захисників, але не влучили у «рамку».

Як результат, 1:0 – перемога дублю «Волині», повідомляє прес-служба лучан.

 

 

 

Погода