Матчі - 09-05-2012, 07:05 - sasa 185

Молодь \”Ворскли\” фінішувала на сьомому місці

Молодь \”Ворскли\” фінішувала на сьомому місці

Фінішувала першість Прем\’єр-ліги серед молодіжних складів. В останнєму поєдинку полтавська молодь \”Ворскли\” здолала вдома харківський \”Металіст\” – 3:2 і у підсмуковій таблиці фінішувала на сьомому рядку.

 

Ворскла – Металіст – 3:2

Протокол матчу

 

Біло-зелені повели в рахунку вже на п\’ятій хвилині гри. Під час атаки Павло Череватенко вирішив на мить підмінити воротаря і зробив «сейв», винісши м\’яч з лінії воріт рукою. Дмитро Жуков, арбітр матчу, не оцінив старань харків\’янина і, помахом червоної картки, відправив його в роздягальню і призначив 11-метровий штрафний удар. Баранник ударом у верхній кут холоднокровно реалізував пенальті. У Олега у першому таймі було ще пару відмінних моментів, але удача йому не посміхнулася. До речі, і Казаков пару раз здорово виручив свою команду, не давши відзначитися гравцям «Металіста».

Під кінець тайму футбольна доля таки нагородила Баранника за старання. Олег здійснив чудовий прохід з правого флангу в центр і невідпорно пробив у дальній кут – 2:0. До речі, це 12-й гол Баранника в першості. На жаль, Олег у першому таймі ще й отримав травму, потягнувши задню поверхню стегна. І його замінили в перерві на Микиту Вовченко.

На 52-й хвилині гості забили. Після удару зі штрафного, м\’яч потрапив у ногу Євгена Ткачука і залетів у сітку воріт – 2:1. Хоча автором голу в протоколі поєдинку записано Олександра Андрієвського.

Ворскляни відповіли гольовим моментом. Бацула навісив, а Ченбай здорово пробивав зльоту, але м\’яч потрапив у поперечину. Хвилин через десять виправився Євген Ткачук. Причому, теж не обійшлося без рикошету. В результаті розіграшу кутового Євген опинився з м\’ячем і пробив з гострого кута. Футбольний снаряд влучив у спину захисника і залетів у ворота – 3:1. Харків\’яни буквально тут же відквиали один м\’яч. Загинайлов ефектним ударом в падінні головою замкнув навіс з лівого флангу, повідомляє прес-служба ворсклян.

 

Кінцівка матчу була нервовою, але без голів. Футболісти, як не старалися, рахунок змінити не змогли.

 

 

Погода