Останні новини - 14-02-2013, 10:02 - sasa 233

Молодь \”Ворскли\” обіграла лідера першої ліги Азербайджану

Молодь \”Ворскли\” обіграла лідера першої ліги Азербайджану

Другий матч турецьких зборів провела команда Володимира Прокопиненка

 

\”Ворскла\” (мол) – \”Нефтчала\” (Азербайджан) – 3:2

Вовченко 28, 88, Яременко 77
Ворскла: Ванюков, Радченко, Пєсков (Томенко, 46), Даллку, Бацула (Гарбар, 46), Юрченко (Марусич, 46), Карась, Павлик (Ічанський, 69), Рябушко, Ченбай (Яременко, 46), Вовченко.

Молоді «Ворскляни» провели поєдинок з лідерами першої ліги Азербайджану, і в важкій боротьбі змогли вийти переможцями.

Перший хороший момент у матчі був у ворсклян. Ченбай перехопив м\’яч і віддав гостру передачу на Вовченка, але воротар азербайджанців випередив форварда. Хвилин через десять виникло ще два моменти. Перший – біля воріт «Ворскли», проте штанга підстрахувала Ванюкова. А в атаці у відповідь міг забивати Ченбай. Сергій вирішив не брати на себе ініціативу, а зробити передачу, яку перехопив воротар. П\’ять хвилин по тому «Ворскла» забила. Вовченко вийшов на ударну позицію, і запустив м\’яч по високій траєкторії над воротарем – 1:0.

На початку другого тайму у молодих ворсклян були просто стовідсоткові шанси. Вовченко перехопив м\’яч у захисників суперника, вийшов сам на сам і обвів воротаря, але замість удару вирішив віддати передачу. М\’яч заметушився у штрафному, пішов кілька ударів по воротах, але захисники «кинулися грудьми на амбразуру» і не дали м\’ячу залетіти у ворота. А потім спрацювало старе і банальне футбольне правило. Полтавські захисники завозилися у власному штрафному майданчику, в результаті м\’яч дістався азербайджанцям. Ворскляни змушені були фолити – 11-метровий. Пенальті прямо під штангу забив Бахтіяр Фазаї.

 

Після цього у ворсклян знову був супермомент Вовченко, уникнувши офсайду, вже вкотре вийшов сам на сам із воротарем і не зміг його переграти. А ось хвилиною пізніше колега Микити – нападник азербайджанського клубу Фазаї схожий момент реалізував. Він пройшов повз захисників і, опинившись на ударній позиції, послав м\’яч у дальній кут – 1:2. Втім, біло-зелені змогли не тільки зрівняти рахунок – Яременко замкнув головою навіс зліва – 2:2, а й вирвати перемогу – Рябушко віддав довгу діагональну передачу, а Вовченко, піймавши цей пас на ногу, технічно пробив у дотик в дальній кут – 3:2, – інформує прес-служба ворсклян.

Погода