Матчі - 26-09-2009, 05:09 - sasa 217

Молодь \”Ворскли\” програє в Маріуполі

Молодь \”Ворскли\” програє в Маріуполі

Іллічівець – Ворскла – 2:0
Григорик 25, Романов 55
Ворскла: Чуваєв, Матвєєв (Тарганчук, 85), Бойко, Ільчиш, Зоря, Вовкодав, Момот (Василенко, 46), Кунєв, Бацула (Карпов, 63), Громов, Цибулько (Вечурко, 46).

Молодіжний склад полтавської \”Ворскли\” у черговому матчі першості зазнав поразки в Маріуполі від місцевого \”Іллічівця\” – 0:2, пропустивши в кожному таймі по голу. А догрвали матч молоді ворскляни в десятьох. На 84-й хвилині за другу жовту картку арбітр вилучив з поля Артема Громова.

Уже з самого початку матчу було зрозуміло, що господарі  серйозно претендують на перемогу. Але ряд небезпечних моментів біля воріт Чуваєва завершилися нічим. У  середині першого тайму господарі відкрили рахунок. Після подачі з штрафного Андрій Григорик відправив м\’яч з сітку воріт гостей. Всі спроби зрівняти рахунок не увінчалися успіхом. «Ворскла» виглядала мляво.

У другому таймі  справи в підопічних Сергія Свістуна пішли ще гірше. Спочатку вони  пропустили гол, який, як дві краплі води, був схожий на перший. Лише цього разу відзначився Руслан Романов. А потім ще за грубу гру був вилучений Артем Громов. Полтавці догравали матч удесятьох, і шансів врятувати гру у них не було, повідомляє vorskla.com.ua

Погода