Матчі - 18-09-2016, 08:09 - АлиМон 163

Молодь \”Ворскли\” програла одноліткам з \”Шахтаря\”

Молодь \”Ворскли\” програла одноліткам з \”Шахтаря\”

«Ворскла» U21 (Полтава) – «Шахтар» U21 (Донецьк) – 1:3 (0:2) 

Чемпіонат U21. 8-й тур. 17 вересня 2016 року. Полтава. Стадіон «Лтава». 150 глядачів. +16 градусів. 

 
Арбітр: Олександр Головков (Луганська область) 


«Ворскла»: Ткаченко, Максименко, Остапенко, Даллку, Квасний, Одарюк (к), Мельник, Ічанський (Олійник, 77), Саків, Зарічнюк (Прядун, 75), Гасенко (Шарило, 56) 
Запасні: Вічний, Гаркуша, Бобров, Варен 
Старший тренер: Олександр Омельчук 

«Шахтар»: Гриценко, Кирюханцев, Сагуткін (Безуглий, 86), Масалов, Мігунов, Танковський, Зінкевич, Пихальонок (к) (Ігнатенко, 87), Борячук (Яловенко, 89), Зубков (Арендарук, 87), Адаменко 
Запасні: Єфанов, Глущук, Сеницький 
Головний тренер: Валерій Кривенцов 

Попередження: Сагуткін (39), Гриценко (54), Мельник (79) 

Голи: 0:1 Борячук (11), 0:2 Адаменко (41), 0:3 Борячук (85), 1:3 Шарило (90) 

Від стартових хвилин підопічні Валерія Кривенцова нав’язали суперникові свою гру і, попри добре організовану оборону «Ворскли», швидко повели в рахунку. Олександр Пихальонок тонкою передачею до штрафного відрізав захисників господарів, і Андрій Борячук упевнено переграв голкіпера, поклавши м’яч у дальній кут, – 1:0. «Шахтар» не послабив тиску, продовжуючи цілком контролювати ситуацію на полі й майже не дозволяючи опонентові перетинати центральну лінію. «Гірники» швидко змінювали напрямок атак, але розхитати насичену оборону полтавчан виявилося нелегко. Лише незадовго до перерви забезпечила успіх швидка атака. Олександр Зубков зі своєї половини поля задіяв Кирюханцева, Ігор промчав правим флангом і прострілив на лінію воротарського, звідки Микита Адаменко вразив ворота господарів. До речі, півзахисник «оранжево-чорних» продовжив власну гольову серію, відзначившись у сьомому матчі поспіль. 

До честі полтавчан, вони не опустили руки й у другому таймі заграли набагато активніше, додавши роботи захисту й воротареві «гірників». Основна загроза походила від стандартів «Ворскли», і Євгенові Гриценку довелося кілька разів рятувати свою команду. Водночас донеччани, діставши більше вільного простору, регулярно проводили гострі контратаки. У одній з них Зінкевич вивів на удар Танковського, В’ячеслав пробив голкіпера, але захисник господарів не дозволив м’ячеві перетнути лінію воріт. Не використали свої нагоди Зінкевич, Адаменко і Борячук. Проте на 85-й хвилині підопічним Валерія Кривенцова таки вдалося довести рахунок до великого. Борячук поборовся в повітрі та скинув м’яч на Адаменка, Микита змістився на фланг і подав до штрафного, де той самий Андрій Борячук головою забив третій гол, оформивши дубль. А на останній хвилині полтавчани скористались помилкою гостей у обороні й забили м’яч престижу – відзначився Шарило. 

3:1 – «Ворскла» поступається «Шахтареві».

 

Джерело: Офіційний сайт ФК \”Шахтар\”

Погода