Останні новини - 02-02-2013, 06:02 - sasa 185

Молодь \”Ворскли\” розгромила \”Севастополь\”

Молодь \”Ворскли\” розгромила \”Севастополь\”

Свій черговий контрольний матч на учбово-тренувальному зборі в Криму провів молодіжний склад полтавської команди. Суперниками виступили місцевий футболісти з \”Севастополя-2\”.

 

\”Ворскла\” (мол) – \”Севастополь-2\” – 3:0

Кругляк 48, Павлик 71, Яременко 88
Ворскла (мол.): Бурдейний (Ванюков, 46), Ардін Даллку, Томенко, Гарбар, Хоменко, Павлик (Яременко, 80), Карась, Яременко (Ічанський, 46), Юрченко (Кругляк, 46 ), Марусич (Переверзєв, 46), Вовченко.

У першому таймі нікому з суперників не вдалося втілити в гол хоча б один небезпечний епізод. А ось у другій 45-хвилинці полтавська молодь продемонструвала всю свою спритність, тричі вразивши ворота опонента.

У дебюті другого тайму молодший з братів Даллку – Ардін – віддав чудову передачу на дальню штангу Кругляку, і Ярослав не схибив – 1:0. У другому голі вже сам Кругляк виступив у ролі піднощика снаряда партнеру по команді, а завершив загальні старання Павлик. Через кілька хвилин після того, як рахунок подвоївся, номінальні господарі отримали шанис на те, щоб скоротити відставання, але Кирило Ванюков розгадав задум виконуючого «вирок», і витягнув м\’яч у лівому від себе кутку. За дві хвилини до закінчення основного часу зустрічі Яременко після свого другого появи на полі, зробив те, що йому не вдалося в першому таймі. Після пасу Сергія Ічанського нападник прийняв сферу на куті штрафного, підробив собі під ударну ногу, і здорово пробив низів у дальній кут – 3:0, – інформує прес-служба біло-зелених.

Погода