Останні новини - 28-02-2014, 02:02 - sasa 187

Молодь Ворскли розгромила Вентспілс

Молодь Ворскли розгромила Вентспілс

Ворскла (мол.) – Вентспілс – 4:0
Голи: Марусич, 6, 80, Баранник, 27, 29.
Ворскла: Казаков, Радченко, Далко, Гарбар, Томенко, Павлик (Гончаренко, 73), Кравченко (Ічанський, 46), Одарюк (Шмиголь, 60), Рябушко (Яременко, 46), Марусич (Авраменко, 80), Баранник (Карась, 68).

Молодіжний склад полтавців зустрівся з, безумовно, найсильнішим суперником на турецькому зборі – латвійським Вентспілсом. Причому це був молодіжний склад розбавлений гравцями основи.

Вже на шостій хвилині Баранник пройшов по центру і пробив по воротах. М\’яч на шляху зачепив захисника і викотився прямо на ногу Марусича. Максим опинився сам перед воротами і реалізував цей 100-відсотковий гольовий момент – 1:0.

На 27-й хвилині ворсклянам вдалося організувати другий гол. Баранник замкнув передачу партнера зліва – 2:0. Буквально відразу ж трапилося і третє взяття воріт: Баранник і Рябушко зіграли в стінку в центрі поля. Олег отримав вільний простір, флангом пройшов до штрафного майданчика, змістився в центр і пробив в ближній кут. Не дивлячись на те, що Ралькевич м\’яч зачепив, футбольний снаряд все одно повільно закотився у сітку – 3:0.

А крапку у грі поставив Марусич. Він пройшов по центру, перехопив м\’яч після рикошету від захисника, обійшов воротаря і закотив футбольний снаряд у порожні ворота – 4:0, – пише прес-служба ворсклян.

Погода