Матчі - 13-07-2013, 07:07 - sasa 190

Молодь Ворскли вириває перемогу у Карпат

Молодь Ворскли вириває перемогу у Карпат

У стартовому матчі молодіжної першості Ворскла перемогла львівські Карпати ― 2:1.

 

Причому перемогу здобули молоді ворскляни вже в компенсований час, а по ходу матчу взагалі біло-зелені поступалися львів\’янам ― 0:1. Але голи Скляра на 61-й хвилині і Марусича на 90+2 хвилині принесли першу перемогу команді Володимира Прокопиненка в новому сезоні.

Карпати ― Ворскла ― 1:2
Протокол

 

У першому таймі Ворскла мала три непоганих шанси забити, але Марусича, і двічі Ченбая підвела влучність.

У другій половині поєдинку буквально відразу у ворсклян був ще один шанс. Сілюк добре пробив метрів з 20-ти, але на табло як і раніше залишилися нулі. Змінити рахунок у матчі вдалося господарям, Страшкевич пройшов по центру і пробив прямо під дальню штангу – 1:0. Після цього Ворскла схаменулася і пішла вперед. Марусич віддав пас на Сілюка, той пробив по воротах. Воротар Карпати Ільющенков зумів зачепити м’яча, але в останній момент центральний захисник львівської команди Подоляк, втративши орієнтацію на полі, ненавмисне переправив шкіряну сферу у сітку власних воріт – 1:1. Щоправда, головний суддя гри вирішив, що автором гола став чомусь Скляр.

До кінця матчу у команд було два-три моменти аби забити, але воротарі не дрімали. А вже в компенсований час, Марусич вистрибнув вище всіх у штрафному, після подачі кутового, і точним ударом головою приніс перемогу Ворсклі. Правда молоді карпатівці ще довго сперечалися з арбітром – адже м\’яч після удару зачепив поперечину і опустився за лінією воріт (або на лінії, як вважали господарі поля). Однак на Сергія Лисенчука ці прохання-претензії не подіяли, він гол зарахував, – повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода