Матчі - 23-04-2010, 05:04 - sasa 237

Молоді ворскляни програли в Луганську

Молоді ворскляни програли в Луганську

Зоря – Ворскла – 1:0
Кислий 38
Зоря: Полтавцев (Рибальченко, 46), Колесниченко, Гордієнко, Малий, Огиря, Батищев (к), Сікорський (Манджгаладзе, 82), П’янов (Жарий, 77), Мазур, Кохман, Кислий (Когут, 90+2).
Запасні: Смелик, Печененко, Ісаєнко.
Старший тренер: Володимир Микитин.
Ворскла: Казаков, Тарганчук (Козлов, 74), Курелех, Ільчиш, Вовкодав, Момот (Музика, 46), Пердута, Деспотовскі (Василенко, 84), Кунєв (Бацула, 57), Тимченко, Громов (к).
Запасні: Чуваєв, Потапенко, Вечурко.
Старший тренер: Сергій Свистун.
Арбітр: Сергій Бойко (Іванків).
Попередження: Ільчиш 17
23 квітня. Луганськ. Стадіон «Шахтар». Початок о 14.00. +12 градусів. 200 глядачів.

Гра з молодіжним складом “Зорі” відбувалася в основному в центрі поля. Обидві команди створили достатньо гостроти біля воріт, але на справжні гольові моменти суперники так і не награли. Та як не дивно, за такої гри господарі вийшли вперед. Кислий по центру поля обіграв двох захисників “Ворскли” і пробив у лівий від голкіпера кут. Казаков зреагувати на сильний удар низом не зміг ― 1:0.

У другому таймі молодь “Ворскли” пішла вперед. Практично весь тайм підопічні Сергія Свистуна тисли на ворота Рибальченка. Однак зрівняти рахунок гостям так і не вдалося. А ось “Зоря” в кінці матчу могла ще забити. Спочатку нападники господарів поля не влучили по воротах із вигідного становища, а згодом після дальнього удару м\’яч влучив у поперечину. Отже, цілком заслужена перемога молоді “ Зорі” – 1:0.

Погода