Матчі - 04-11-2010, 07:11 - sasa 235

Молодіжка \”Ворскли\” громить \”Волинь\”

Молодіжка \”Ворскли\” громить \”Волинь\”

«Ворскла» – «Волинь» – 3:0 (1:0)
Бараннік (15), Ткачук (63), Кравченко (75).
Арбітри: Юрій Вакс (Сімферополь), А. Корнійко (Миргород), О. Дробітько (Полтава).
Четвертий арбітр – Віктор Чернишов (Кременчук)
«Ворскла»: Казаков (к), Кунєв (Потапенко, 77), Ткачук (Василенко, 73), Курелех, Вовкодав, Дулуб, Пердута, Оніко, Чичиков (Бацула, 46), Бараннік (Кравченко, 52), Тимченко (Ільчиш, 62).
Запасні: Чуваєв, Тарганчук.
Старший тренер: Сергій Свистун.
 «Волинь»: Семенченко, Сімінін, Циркуненко (к), Годований, Максимюк (Никитюк, 73), Карасюк, Придета (Марковець, 71), Герасим\’юк (Проневич, 59), Бабир (Подригуля, 30), Няга (Майкон, 28), Павлов (Сташевський, 57).
Запасний: Ндое.
Старший тренер: Володимир Дикий.
Попередження: Дулуб (35) – Приндета (13), Карасюк (31), Павлов (40), Подригуля (47), Сташевський (62), Сімінін (64).
4 листопада. Крутий Берег. Стадіон «Лтава». 13 градусів. 200 глядачів.

Молодіжна команда “Ворскли” розпочала друге коло з впевненої перемоги над луцькою “Волинню”. Порівняно з домашньою грою минулого тижня, у складі господарів відбулося декілька кадрових перестановок. Після дебюту за основу, знову на ліву бровку повернувся Вовкодав. Звичну у цьому сезоні позицію правого захисника зайняв Кунєв. В центрі поля замість Момота вийшов Оніка, а капітанську пов’язку вперше одягнув голкіпер Олексій Казаков. У гостей вирізнявся на лавці один з найнепередбачуваніших тренерів нашої країни Віталій Кварцяний. Він встигав не лише давати прочухана своїм футболістам, а й коментувати чи не кожне рішення арбітра.

Перші хвилин з десять пройшли у рівній боротьбі. За цей час команди встигли обмінялися дальніми ударами, які особливої загрози не несли. Перший по-справжньому небезпечний момент виник на чотирнадцятій хвилині біля воріт “Волині”. Ткачук пробив зі штрафного у поперечину. Першим на добиванні був Тимченко проте його удар заблокував голкіпер. Наступні хвилини можна без сумніву назвати “3 хвилини Баранніка”. За цей короткий проміжок часу наш форвард мав три стовідсоткові нагоди відзначитись. На жаль, для вболівальників, Олег використав лише одну. Він скористався пасом Чичикова і з лінії штрафної поклав м’яч у ліву шістку воріт Семченка. Майже одразу нападник міг оформити дубль, але вдало зіграв голкіпер. А ще за дві хвилини Оніка вивів на ударну позицію Олега, приблизно з того місця, звідки було відкрито рахунок. Однак цього разу Бараннік вирішив пробити на силу і  як підсумок Семченко відвів загрозу від власних воріт. 

Така гра зовсім не влаштовувала коуча гостей, який першу половину тайму провів на ногах. Не отримавши бажаного результату, Віталій Володимирович зробив свої традиційні заміни до перерви. Особливо картину гри нові футболісти не змінили. Єдиний момент, коли лучани могли відзначитись, стався на 34-й хвилині. Після подачі зі штрафного головою пробивав Приндета – м’яч зрикошетив від газону і Казакову довелося докласти максимум зусиль для ліквідації небезпеки. Під кінець тайму з-за меж штрафної вистрелив Оніка – прямо в руки Семченку.

У дебюті другої половини через другу жовту картку поле завчасно залишив Дулуб. Відверто кажучи, порушення правил у виконанні нашого півзахисника не тягнуло на “гірчичник”. Схоже такої думки був і головний арбітр матчу, який довго вагався чи показувати футболісту друге попередження. Та за дві хвилини Юрій Вакс “вибачився” перед ворсклянами, показавши у подібній ситуації другу жовту Карасюку. Такі дії арбітра знову визвали невдоволення у тренера “Волині”. За свою поведінку попередження отримав і Віталій Кварцятий, щоправда в усній формі.

Залившись вдесятьох, у обох команд стало більше вільного простору на полі. Краще цим користувалися полтавчани, які ще до середини тайму, щонайменше одного разу могли подвоїти рахунок. Пердута виграв боротьбу у захисника і відкинув м’яч під удар Тимченку. Удар, метрів з одинадцяти, останнього виявився дуже неточним. За таку незграбність волиняни могли одразу покарати господарів. Майкон зі штрафного пробив повз стінку, а Казакову довелося знову демонструвати свою майстерність. “Ворскла” вдуге забила на 63-й хвилині. Оніка заробив штрафний на лівому фланзі. Сам постраждалий виконав навіс у карний майданчик, де повітря виграв ніким не прикритий Ткачук. За шість хвилин Оніка скористався тим, що Семченко вийшов далеко з воріт і пробив метрів з сорока. Голкіпер в останній момент зреагував на постріл молдаванина. За п\’ятнадцять хвилин до завершення матчу відзначився Сергій Кравченко. Його удар з вісімнадцяти метрів прийшовся у правий від голкіпера кут. Тотальна перевага господарів переростала у безліч невикористаних моментів. На 78-й хвилині Кунєв перехопив м’яч у центрі поля і пройшов з ним до самісінької штрафної, де відпасував на Оніку. Олександру намагався перекинути Семченка, але не розрахував – м’яч перелетів через ворота. Довершити розгром могли все той же Кравченко та Бацула, який у компенсований час змарнував вихід віч-на-віч.

Погода