Останні новини - 07-08-2011, 10:08 - sasa 151

Молодь \”Ворскли\” сильніше за \”Арсенал\”

Молодь \”Ворскли\” сильніше за \”Арсенал\”

Ворскла — Арсенал — 3:1

Пєсков, 44, Шабанов 71-автогол, Бацула, 83 – Вечурко, 64.

Ворскла: Лавренюк, Курелех, Пєсков (Вовкодав, 46), Лешко, Бацула, Ткачук, Филь (Радченко, 80) Єсін (Чичиков, 46), Громов, Марусич (Василенко, 46), Баранник (Рябушко, 55).

 

<!– @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

Перший небезпечний момент у грі виник на 13-й хвилині, коли Артем Громов зі штрафного пробивав у дальній кут. Особливої загрози цей удар для голкіпера гостей не створив, тому Чангелія вибив м’яч кулаком в поле. Щось схоже на відповідь Арсенал створив за п’ять хвилин. Після подачі від кутового прапорця Лавренюк помилився на виході і хтось із гравців у червоній формі намагався пробити по воротах. На щастя для полтавчан м’яч пройшов над поперечиною. В середині тайму Максиму довелося по справжньому вступати у гру.

 

Екс-ворсклянин Микола Вечурко перевірив пильність нашого голкіпера, пробивши у лівий нижній кут воріт. З цим ударом Лавренюк впорався. У другій половині тайму перевагою заволоділи господарі. Спочатку Громов не встиг на простріл з флангу Єсіна, а за десять хвилин Бацула метрів з вісімнадцяти пробив у руки Чангелії. Свого ворскляни досягли під завісу першої сорокапятихвилинки. Зелено-білі заробили право на кутовий з лівого флангу. Громов зробив навіс, а у воротарській найвищим опинився Бушман, який ледь не зрізав м’яч у власні ворота – вище. Повторна подача вже з протилежного флангу, Чангелія робить свічку над штрафним майданчиком, а Пєсков виявився розторопнішим серед гравців обох команд – 1:0.

Другий тайм активніше розпочали кияни. Непогану нагоду зрівняти рахунок втратив Новиков, який після розіграшу штрафного метрів з восьми пробив повз ворота. Головні події матчу відбулися у другій половині тайму. На 63-й хвилині Мостовий втік від трьох захисників “Ворскли” і з меж карного майданчика пробив у ближній кут – Лавренюк відбив м’яч на кутовий.

 

Після розіграшу знову на виході помиляється Лавренюк, а Вечурко без перешкод відправляє м’яч у сітку -1:1. Проте радіти гостям довелося лише сім хвилин, допоки Рябушко та Громов не організували стрімку атаку правим флангом. Перший швидко вкинув м’яч з аута, а Артем виконав простріл у штрафну, де м’яч рикошетом від Шабанова вдруге влетів у ворота Арсеналу. Питання про переможця було знято за шість хвилин до закінчення матчу. Олексій Чичиков, який вийшов на заміну, розрізною передачею знайшов Бацулу, а той вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – 3:1. Перед фінальним свистком м’яч ще раз побував у воротах киян, але точний удар Чичикова не зарахували через офсайд.


Володимир ХОМІЧ

Погода