Останні новини - 05-09-2011, 09:09 - sasa 192

Море. Сонце. Ялта. \”Олександрія\”

Море. Сонце. Ялта. \”Олександрія\”

Добігає кінця короткостроковий навчально-тренувальний збір ворсклян в Криму.

 

Своїми враженнями від роботи в Ялті ділиться тренер Іван Балан.

– Ми повністю задоволені тими умовами для роботи, які є у нас тут. Погода не підводить теж, на щастя, в Ялті не холодно і не жарко. Поле з гарним газоном, зауважень абсолютно ніяких немає. Тренуємося ми в дворазовому режимі, тому вільного часу у хлопців небагато, – каже Іван Дмитрович.

 

5 вересня на ялтинському стадіоні «Авангард» полтавці зіграли контрольний поєдинок проти свого недавнього кривдника – «Олександрії».

 

У першій і в другій 45-хвилинці тренерський штаб «біло-зелених» задіяв два різних складу, тому навряд чи результат цього поєдинку був першорядним завданням.

Вже на 8-й хвилині Сергій Закарлюка подавав кутовий, і хтось з олександрійців зіграв рукою у карному майданчику. 11-метровий удар виконав Закарлюка, і був точний – «Ворскла» повела в рахунку. Минуло зовсім небагато часу, і радість була на обличчях футболістів вже біля протилежних воріт. Салхі подав від кутового прапорця, а Кабанов головою зрівняв рахунок. Всього п\’ять хвилин знадобилося олександрійцям, щоб вийти вперед. Долганський і Матвєєв не зрозуміли один одного, в результаті чого м\’яч відскочив на голову Шевченка, і нападник команди рахунок – 1:2.

У другій половині гри у команди Миколи Павлова було достатньо моментів на взяття воріт, зокрема, в Андрія Оберемко та Ігоря Пердти, але втілити хоча б один в гол, не зумів ніхто. Навіть Рябушко, вийшовши тет-а-тет з голкіпером, пробив вище воріт, коли воротар вже був не при справах. Футбольне правило спрацювало на 84-й хвилині, коли Курилов сфолив біля своєї штрафної, «Олександрія» розіграла «стандарт», після якого підключився в атаку захисник Кирило Сидоренко ударом головою встановив підсумковий рахунок цього товариського матчу – 1:3, повідомляє прес-служба ворсклян.

 

1 тайм: Долганський, Селін, Чеснаков, Матвєєв, Вовкодав, Ребенок, Краснопьоров, Громов, Осипенко, Закарлюка, Сачко.
2 тайм: Величко, Пєсков, Лешко, Курилов, Пердута, Курелех, Єсін, Кривошеєнко, Бацула, Оберемко, Чичиков (Рябушко, 70).

 

Завтра у ворсклян запланована ще одне ранкове тренування, після чого автобус з командою візьме курс на Полтаву, де футболісти і тренери будуть готуватися до домашнього матчу 9-го туру з «Чорноморцем»

Погода