Новини - 17-11-2015, 08:11 - sasa 249

На чемпіонаті України з боксу виступлять лише четверо важковаговиків Полтавщини

На чемпіонаті України з боксу виступлять лише четверо важковаговиків Полтавщини

17 листопада у Вінниці розпочинається чемпіонат України з боксу серед чоловіків, на якому виступатимуть четверо представників Полтавщини, які змагатимуться у трьох найважчих категоріях із 10-ти, в яких розігруватимуться медалі.

У вазі до 81 кг щасливий жереб випав нашому земляку Сергію Чувилу – в 1/8 фіналу він буде вільним, а у чвертьфіналі зустрінеться із Максимом Коцом (Харківська обл.).

У категорії до 91 кг представлені двоє боксерів Полтавщини, які розпочнуть турнір зі стадії 1/8 фіналу: Денис Пояцика зустрінеться із Сергієм Горсковим (Харківська обл.), а Артем Усик – із Станіславом Архипенком (Київ). Якщо наші земляки переможуть, то тут відбудеться \”полтавський чвертьфінал\” Пояцика – Усик.

У найважчій вазі – понад 91 кг – наш земляк Віктор Вихрист в 1/8 фіналу зустрінеться із Петром Петровцем (Рівненська обл.).

На чемпіонаті України з боксу 2015 року Полтавщина має одну із найменших норм представництва своїх спортсменів. Боксери Полтавщині не будуть виступати аж у 7-ми вагових категоріях: до 49, 52, 56, 60, 64, 69 та до 75 кг.

Олексій БАМБУЛА

Погода