- 09-11-2019, 07:11 - admin 2087

На дні

"Ворскла" опускається на останнє місце.
На дні

ПФК “Львів”-“Ворскла” 2:0 (2:0)

Протокол матчу.

Ледь не після кожного матчу головний тренер «Ворскли» Віталій Косовський обіцяє,що гравці будуть ще більше працювати на тренуваннях. Тільки призводить це до зворотного ефекту.

Наразі полтавська команда нагадує ледь живу людину, яку кладуть у могилу. Тільки замість того, щоб спробувати вилізти з неї, копачі риють ще глибше й інтенсивніше. Сьогоднішній матч показав, що «Ворскла» не може нічого запропонувати в ігровому плані навіть основному конкуренту в боротьбі за виживання. Так, психологічно команду могла надломити жахлива помилка молодого захисника Мельничука, який невдалим пасом назад вивів на побачення з Різником Ренана. Львівський бразилець елегантно переграв полтавського голкіпера й закотив м’яча в порожні ворота. Претензії Мельничуку пред’являти не варто. Гравець проводив лише четвертий матч у Прем’єр-Лізі й ще зробить не одну помилку, перш ніж здобуде необхідний досвід.

А от про що думав на 35-й хвилині розпіарений бразилець Луїзао, який вже маючи одну жовту карту небезпечно зіграв проти суперника в центрі поля, сказати важко. «Ворскла» залишилася в меншості. З урахуванням того, з яким скрипом полтавська команда створювала гольові моменти останнім часом, це вже була майже поразка.

Остаточно «Ворсклу» «поховав» на 41-й хвилині Педро. Він реалізував пенальті, призначений за порушення правил зі сторони Баєнка. Якби Козиряцький проявив принциповість, то вже перший тайм полтавці могли догравати вдев’ятьох. Адже у Володимира на той час була жовта картка.

Проте від другого вилучення «Ворскла» нікуди не ділася. За десять хвилин до кінця матчу достроково пішов відпочивати до роздягальні Мартиненко.

По тому, як складалася гра, рахунок 0:2 можна вважати подарунком для Віталія Косовського. Його підопічним вдалося уникнути чергової розгромної поразки.

Олександр Данник

Погода