- 23-08-2012, 08:08 - sasa 218

На екваторі першого кола

На екваторі першого кола

ЗОРЯ - ВОРСКЛА
24 серпня. Луганськ. Стадіон \”Авангард\”. Початок о 19.00.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз - 1:1.

Стрімко проходить чемпіонат України у Прем\’єр-лізі. На відміну від провідних європейських чемпіонатів, де сезон або тількино розпочався, або осьось розпочнеться, у нашій країні команди підійшли майже до екватору першого кола. Матчі 7-го за ліком туру розпочнуться у п\’ятницю, 24 серпня, у День Незалежності України. Саме цього дня відбудеться лише один поєдинок, але він буде за участі полтавської команди.

\”Ворскла\” стала третім колективом елітного дивізіону, який вже змінив наставника. На зміну Євтушенку, який зумів у п\’ятьох матчах набрати лише три очка, прийшов Сергій Свистун  тренер молодіжного складу. Щоправда, Сергій Володимирович поки працює як \”в.о.\”. Дебют нового наставника ворсклян видався напрочуд вдалим. Ще б пак! У першій же грі його команда перемогла  і не когось там, а саме столичне \”Динамо\”, яке до матчу в Полтаві не втрачало очок. Однак як довго перебуватиме в ролі керманича Свистун невідомо. Втім, у Свистуна, за достовірною інформацією, непогані шанси і далі керувати \”Ворсклою\”.

Суперник полтавців  луганська \”Зоря\”  доволі непогано стартувала цього сезону. Після невпевненого минулого сезону, де тільки на фініші команда ґарантувала собі прописку в Прем\’єр-лізі, підопічні Юрія Вернидуба цього чемпіонату грають набагато краще. Однак це не стосується матчів на рідному стадіоні. Поки \”Зоря\” здобула лише одну перемогу, ще в першому турі був обігранй запорізький \”Металург\” – 2:0. перед власними уболівальниками, програвши \”Арсеналу\” - 1:3 та \”Кривбасу\” - 0:1.

Щодо статистики матчів наших команд, то минулого сезону суперники двічі зіграли внічию: 0:0 в Алчевську та 2:2 - у Полтаві. Остання гра в Луганську - 2 жовтня 2010 року  принесла також нічийний результат - 1:1. Взагалі, ці команди в останні роки більше розписують між собою мирові, ніж перемагають.

ІЛЛІЧІВЕЦЬ – ГОВЕРЛА
25 серпня. Маріуполь. Стадіон \”Іллічівець\”. Початок о 17.00.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз - 2:2.

ДИНАМО – ЧОРНОМОРЕЦЬ
25 серпня. Київ. НСК \”Олімпійський\”. Початок о 19.30.
Пряма трансляція на каналі \”2+2\”.
Прогноз - 3:1.

МЕТАЛУРГ З - МЕТАЛУРГ Д
26 серпня. Запоріжжя. Стадіон \”Славутич Арена\”. Початок о 17.00.

Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз – 1:0.

ДНІПРО - ВОЛИНЬ
26 серпня. Дніпропетровськ. Стадіон \”Дніпро-Арена\”. Початок о 17.30.
Пряма трансляція на каналі \”2+2\”.
Прогноз - 2:1.

ШАХТАР - КАРПАТИ
26 серпня. Донецьк. Стадіон \”Донбас Арена\”. Початок о 19.00.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз - 2:0.

МЕТАЛІСТ - КРИВБАС
26 серпня. Харків. Стадіон \”Металіст\”. Початок о 19.30.
Пряма трансляція на каналі \”2+2\”.
Прогноз – 3:1.

ТАВРІЯ - АРСЕНАЛ
26 серпня. Сімферополь. Стадіон \”Локомотив\”. Початок о 21.00.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз - 1:0.

Погода